Top 5 idei de cadouri pentru baieti

Cauti cadouri pentru baieti? Ai noroc, la noi gasesti ceea ce ai nevoie. Ti-am pregatit un top cu 5 idei de cadouri pentru baieti din care sa poti alege cadoul perfect! Fie ca e vorba de o aniversare sau orice alta ocazie speciala, ideile cuprinse in acest top iti vor face viata mai usoara si te vor ajuta sa alegi cadoul ideal. Nu o sa mai fii nevoit sa-ti pierzi timpul prin magazine, pentru ca acum cadoul perfect pentru el este la un click dinstanta.

1. Tasta enter pentru dat cu pumnul - acest cadou se potriveste de minune celor care lucreaza mult la birou si cauta o metoda pentru destresare. Pe langa faptul ca e moale si poate fi lovita, aceasta tasta functioneaza ca si un ENTER deoarece se conecteaza la orice dispozitiv (laptop sau calculator). Este o alegere foarte buna daca esti in cautare de idei de cadouri pentru baieti mai ingenioase.

tasta enter pentru dat cu pumnul

2. OCHELARI PENTRU CONCERT CU LED - reprezinta cel mai cool cadou si totodata amuzant. Ochelarii cu led fac furori la orice tip de ocazie, petrecere si sunt un "must have" in perioada festivalurilor. Trebuie sa-i daruiesti unui prieten bun, pentru a se putea bucura de ei la toarte party-urile, pentru ca da, sunt o idee de cadou pentru baieti, cu adevarat insipirata. Cu siguranta persoana careia ii vei darui va aprecia noua inovatie in materie de accesorii de festivaluri.

3. SAPCA SI PAR DE JAMAICAN - Acest cadou haios este perfect pentru o petrecere cu tematica, dar si pentru amuzamentul celor din jur. Aceasta sapca si par de jamaican va atrage toate privirile si admiratia, de aceea consideram ca este o optiune buna in procesul tau de cautare de idei de cadouri pentru baieti. Majoritatea dintre ei si-ar dori sa poarte o astfel de sapca deoarece este la moda si poate sa fie folosita in orice context.

4. Sireturi cu LED - Nu ai idee de cadou pentru baieti? Nimic mai simplu, te ajutam noi! Sireturile cu LED sunt cadoul ideal pentru orice baiat pasionat de tehnologie si tot ceea ce tine de ea. Sireturile cu led dau un aer modern pantofilor si sunt potriviti pe orice tip de incaltari. Ele vor scoate orice tinuta din banal si din tiparele normalului.

5. Manusi cu degete iluminate - reprezinta o idee de cadou pentru baieti destinata sezonului rece amuzanta si totodata utila. Manusile protejeaza de frig si ofera un aer modern datorita degetelor iluminate cu LED. Manusile se pot folosi cu degetele iluminate sau nu, in functie de preferintele celui care le poarta, astfel cu o apasare de buton, din manusi normale devin manusi high-tech iluminate cu led. Sunt o alegere inspirata de cadou pentru baieti si siguranta persoana care le va purta o sa-ti aprecieze ingeniozitatea.

Credem ca in acest top ai reusit sa gasesti niste idei de cadouri pentru baieti mai interesante, nebune si originale. Orice ai alege sa daruiesti din topul nostru, iti garantam ca va avea succes.


Postari mai vechi Postari mai noi