Top 7 cadouri de 8 martie

Esti in cautarea unui cadou cu ocazia zilei de 8 martie pentru iubita,sotia sau mama ta, dar esti lipsit de idei? Daca iti doresti sa-i daruiesti ceva memorabil, inspira-te din acesta super selectie de produse pe care noi ti-am pregatit-o cu multa rabdare. O sa gasesti un top 7 cadouri de 8 martie cu obiecte de care nici tu nu stiai ca exista. Iti promitem ca o sa gasesti atat cadouri utile pentru femei, cat si cadouri cae sa le bucre sufletul. Anul acesta scapa da banala cutie cu ciocolata si nelipsitul buchet de flori si cumpara un cadou de 8 martie pentru ea cu adevarat special.

1. Lumini pentru oglinda de machiaj - orice femeie isi doreste o oglinda de machiaj precum cele de la salon. O poti ajuta si pe ea sa aiba acasa o oglinda similara cu cele profesionale, prin acest kit de lumini care se lipesc pe orice tip de oglinda. Porcesul de lipire a luminilor Hollywood pentru machiaj este unul foarte rapid si usor, iar rezultatul este incredibil. Setul de lumini se potriveste ca si cadou de 8 martie pentru toate femeile, indiferent de varsta. 

lumini oglinda machiaj

lumini pentru machiaj

2. Sort de bucatarie iepurasul sexy - femeilor in general le place sa gateasca, asa ca ti-am pregatit ceva care este util in bucatarie, dar care aduce si multe hohote de ras. Surprinde-o cu una dintre cele mai traznite idei de cadouri de 8 martie prin acest sort de bucatarie, care pe langa faptul ca ii ofera protectie impotriva murdariei, ii confera un aer sexy si totodata amuzant. Se potriveste foarte bine daca persoana careia vrei sa-i daruiesti un astfel de cadou haios pentru 8 martie, are o fire deschisa si gusta astfel de glumite. 

sort de bucatarie iepurasul sexy

ceas albastru femei

3. Lampa inimioara - daca esti in cautarea unor cadouri de 8 martie pentru sotie sau iubita, aceasta lampa este cadoul ideal pentru ea. Are un design modern, minimalist, care se potriveste in orice incapere. Faptul ca aceasta lampa este in forma de inimioara, o face sa devina cadoul perfect pentru iubita sau sotie cu ocazia zilei de 8 martie, deoarece reprezinta iubirea, dragostea si respectul pe care il porti pentru ea. Are o lumina foarte placuta si face o atmosfera de vis. 

lampa inimioara

ceas albastru femei

4. Notebook de ciocolata - probabil vrei sa pastrezi traditia si sa-i cumperi ciocolata preferata ca in fiecare an. Noi avem o solutie mult mai ingenioasa pentru un cadou de 8 martie. Daca tot e o iubitoare de dulciuri, cumpara-i acest notebook de ciocolata care seamana perfect cu o tableta de cioco si culmea, miroase exact ca una adevarata. Iti garantam ca o vei surpinde  cu acest cadou de 8 matie perfect pentru ea.

notebook ciocolata

husa tigari

5. Baterie externa cu oglinda - trebuia sa includem in topul nostru cu idei de cadouri de 8 martie si un obiect care este in primul rand util. Aceasta baterie externa este un accesoriu foarte important care nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei. Este de mare ajutor atunci cand bateria de telefon se termina si este nevoie de o sursa imediata care sa-l reincarce rapid. Tot la capitolul utilitate intra si oglinda pe care aceasta baterie o are, de care femeile cu siguranta se vor bucura. Deliciul acestui produs este totusi designul acestei baterii, care este unul foarte modern.

baterie externa cu oglinda

bratara cu plosca ascunsa

6. Paturica sirena - un alt cadou de 8 martie pe care dorim sa ti-l propunem, este aceasta paturica draguta, care are forma unei cozi de sirena. Este calduroasa, estetica si cu siguranta este cadoul perfect pentru ea.

bratara cu plosca ascunsa

 7. Pana de scris vintage - daca iti doresti sa-i daruiesti un cadou de 8 martie elegant, cu stil, inseamna ca aceasta pana de scris vintage o sa-ti atraga cel mai mult atentia. Este unul dintre cele mai rafinate cadouri de 8 martie si iti garantam ca o sa fie absolut memorabil.

pana de scris vintage

 

 bratara cu plosca ascunsa

Ne dorim ca toate aceste idei de cadouri de 8 martie pe care ti le-am prezentat in acest top sa fie pe placul tau si speram ca te-am inspirat in alegerea unui cadou pentru femei care sa aduca multe zambete.

 


Postari mai vechi Postari mai noi