Transport si Retur

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 2 zile lucratoare de la data primirii comenzii prin intermediul firmelor de curierat disponibile pe piata din Romania. In perioada sarbatorilor livrarea ar putea dura mai mult datorita volumului mare. Pentru comenzile sub 249 lei, taxa de transport este de 14 lei, iar peste acest prag transportul este gratuit

* Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.
* Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.
* Incredible.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.
* Comenzile plasate pana in ora 14 sunt expediate in aceeasi zi.
* Din momentul predarii coletului catre firmele de curierat, acestea sunt responsabile cu livrarea la timp a prodselor.


INFORMATII PRIVIND DREPTUL DE RETUR

Dreptul oricarui cumparator este de a returna orice produs in termen de 14 zile daca acesta nu este potrivit. In termen de 14 zile dupa receptia produsului veti primi banii intr-un cont bancar daca sunt respectate conditiile de mai jos.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului".

Produsele trebuie trimise catre Incredible Day SRL str. Selimbar Nr.2 Ap.6 Targu Mures, jud. Mures IN STAREA ORIGINALA SI AMBALAJELE ORIGINALE pe CHELTUIALA CUMPARATORULUI prin intermediul firmelor de curierat disponibile pe piata din Romania, FARA RAMBURS. Daca la receptia produselor se constata daune, zgarieturi, sigilii rupte, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. 

Va rugam sa ne informati in scris in cazul in care doriti sa efectuati un retur la adresa de email contact@incredible.ro

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar in termen de 14 zile din momentul receptionarii produselor. Va rugam sa respectati termenul prevazut de lege. 

Va rugam sa pastrati dovada de expediere pana la finalizarea procesului de retur sau a reclamatiei. 

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare (in acest caz factura). Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuita. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene ).