Transport si Retur

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 3 zile lucratoare de la data procesarii comenzii prin intermediul firmelor de curierat disponibile pe piata din Romania. In perioada sarbatorilor livrarea ar putea dura mai mult datorita volumului mare. Pentru comenzile sub 249 lei, taxa de transport este de 16 lei, iar peste acest prag transportul este gratuit

* Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.
* Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.
* Incredible.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.
* Comenzile sunt procesate in termen de 1-2 zile lucratoare.
* Din momentul predarii coletului catre firmele de curierat, acestea sunt responsabile cu livrarea la timp a prodselor.


INFORMATII PRIVIND DREPTUL DE RETUR

Dreptul oricarui cumparator este de a returna orice produs in termen de 14 zile daca acesta nu este potrivit. In termen de 14 zile dupa receptia produsului veti primi banii intr-un cont bancar daca sunt respectate conditiile de mai jos.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului".

Produsele trebuie trimise catre Incredible Day SRL str. Gheorghe Doja nr.32 Targu Mures, jud. Mures - 0754 547 405 IN STAREA SI AMBALAJELE ORIGINALE. Daca la receptia produselor se constata daune, zgarieturi, sigilii rupte, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. Produsele trebuie returnate in ambalajul original.

Va rugam sa ne informati in scris in cazul in care doriti sa efectuati un retur la adresa de email contact@incredible.ro

Returul este gratuit, iar in urma informarii in scris vom trimite un curier pentru a prelua coletul de la dumneavoastra. 

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar in termen de 14 zile din momentul receptionarii produselor. Va rugam sa respectati termenul prevazut de lege. 

Va rugam sa pastrati dovada de expediere pana la finalizarea procesului de retur sau a reclamatiei. 

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare (in acest caz factura). Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuita. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene ).