Top 5 cadouri pentru tati

Alegerea unui cadou pentru tata nu este simpla in cazul in care iti doresti ceva mai special, de aceea ti-am pregatit un top 5 cadouri pentru tati din care sa poti opta pentru ceva care il reprezinta si care sa ii placa. Ti-am pregatit mai multe tipuri de cadouri pentru el, de la cele utile, pana la cele mai ingenioase lucruri. Speram sa gasesti in acest top cele mai deosebite cadouri pentru tati.

1. Decantor din sticla - incepem topul cu un cadou de barati deosebit, reprezentat de acest decantor elegant, in care se pot pune cele mai fine bauturi. Are un design luxos, rafinat si  se potriveste oricarei incaperi, fie ea moderna sau clasica. Suportul este din lemn de mahon iar sticla este gravata. Inauntru se afla o corabie micuta din sticla, care va arata superb in momentul in care se va afla o bautura in decantor. 

decantor din sticla

 

suport sticla vin

2. Cana mesterului - in general tatii se pricep la toate. Indiferent de jobul pe care acestia il au, ei sunt foarte activi pe tot ce tine de capitoul casa si fiecare face pe mesterul atunci cand e nevoie. Cana mesterului face parte din acele cadouri pentru tati pe care fiecare ar trebui sa-l primeasca. Aceasta cana este speciala prin manerul ingenios in forma de ciocan si este iconica pentru barbati.

cana mesterului

bec cu boxa

3. Sort pentru ras barba - parul nedorit din baie care ramane in urma barbieritului este cosmarul oricui, asa ca este o idee buna de cadou pentru tati, dar de care se va bucura si mama ta. Cu ajutorul acestui sort, parul este adunat intr-un singur loc si este usor de aruncat. Mama ta nu va mai trebui sa stanga mereu in urma lui, de aceea s-ar putea ca prin acest cadou pentru tati sa o faci fericita si pe ea. Cu ajutorul ventuzelor sortul se prinde de oglinda, iar celalalt capat, de persoana care il foloseste.

sort pentru ras barba

sort pentru barba

4. Tasta enter pentru dat cu pumnul - acest cadou este perfect pentru tatii care isi desfasoara activitatea la birou si au un job stresant. Pe lanta rolul de jucarie anti-stres, aceasta tasta enter se conecteaza la laptop/calculator prin portul USB si capata rolul de tasta ENTER perfect funtionala. Este un cadou amuzant pentru barbati si probabil i se potriveste manusa daca este corporatist.

tasta enter pentru dat cu pumnul

tasta enter pentru dat cu pumnul

5. Tabachera 20 tigari -  nu incurajam fumatul, dar daca tatal tau e fumator si vrei sa-i cumperi ceva din aceasta zona, iti propunem o tabachera pentru 20 de tigari, eleganta si rafinata. Pe langa designul interesant al tabacherei, aceasta ajuta si la protejarea tigarilor din ea.

cutie tigari

Iti multumim ca ai parcurs acest top 5 cadouri pentru tati si suntem convinsi ca ai ales deja ceva din ideile noastre de cadouri prezentate mai sus.


Postari mai vechi Postari mai noi