Top 5 cadouri pentru aniversare

Se apropie o aniversare importanta dar iti lipseste cadoul? Indiferent ca e vorba despre o femeie sau un barbat, ti-am pregatit o lista cu 5 cadouri pentru aniversare care sa te inspire si sa te ajute sa cumperi cel mai potrivit dar pentru o surpriza de neuitat. In cazul in care iti doresti cadouri deosebite, ingenioase si perfecte pentru un astfel de eveniment, lasa selectia noastra sa-ti deschida drumul catre cadoul perfect de aniversare.

1. Lightbox Led - deschidem topul cu un cadou modern, foarte pe val in aceasta perioada. Lightbox-ul led este practic un panou luminos special conceput ca obiect decorativ menit sa transmita cele mai frumoase mesaje persoanei alaturi de care locuiesti. Poti sa scrii cu literele deja incluse in pachet, orice tip de mesaj persoanei iubite. Asadar, lightbox-ul este unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru aniversare pe care poti sa le faci.

lightbox led

umbrela ziar vintage

2. Litere Luminoase - tot din seria luminoaselor fac parte si aceste litere LOVE care se potrivesc de minune atunci cand vine vorba de cadouri pentru aniversare. Indiferent de ceea ce urmeaza sa aniversati, iubirea face parte din tot ceea ce ne inconjoara si aceste litere sunt foarte sugestive. Sunt superbe ca si obiect decorativ pe timp de zi, dar in special seara, datorita luminii calde pe care o imprastie in incapere. Sunt foarte populare si reprezinta cadoul ideal pentru aniversare.

litere luminoase love

tableta pentru desene

3. Sticker Nori in Perete - lasam articolele cu led pentru cei atrasi de ele si continuam seria de propuneri cu ceva la care probabil ca nu te-ai gandit ca ar functiona ca si cadou de aniversare. Acest sticker insa, se potriveste foarte bine pentru cuplurile de indragostiti care erau ,,cu capul in nori" cand s-au cunoscut si poate inca sunt. Se lipeste pe perete si poate reprezenta o perioada frumoasa din viata voastra, in plus, arata super cool camera cu el. Daca tu consideri ca acest sticker face parte din categoria de cadouri pentru aniversare pe care partenerul/partenera ta l-ar indragi, nu mai sta pe ganduri.

sticker nori in perete

husa pachet tigari

4. Cos pentru picnic - poate esti in cautare de cadouri pentru aniversare mai premium, iar noi, din acest motiv, ne-am gandit si la acest cos superb pentru picnic. Acesta contine tot ce este nevoie pentru un pranz linistit pe malul unui lac sau in parc, alaturi de persoana iubita. O sa va determine sa iesiti din casa mai des si sa va creati multe amintiri frumoase impreuna.

cos pentru picnic

ceas de lemn digital

5. Pahar sexy - aceste modele de pahare care reprezinta trupul de femeie si pe cel de barbat, sunt printre cele mai cautate cadouri de aniversare intre parteneri. Daca planuiesti o seara romantica pentru persoana iubita, probabil paharul sexy este cadoul perfect de aniversare. Puteti consuma bautura preferata in aceste pahare speciale.

pahar sexy

sireturi luminoase

Speram ca te-am convins cu propunerile noastre si ai gasite cele mai bune idei de cadouri pentru aniversare.


Postari mai vechi Postari mai noi