Top 20 cadouri pentru barbati - numarul 7 e nebunie!

Hai sa fim seriosi - una din cele mai dificile sarcini pentru o femeie este sa gaseasca cadouri de barbati potrivite. Pentru ei e simplu: un buchet de trandafiri si o cutie de ciocolata si s-au scos. Insa cand Ea cauta pentru El cadouri de barbati, lucrurile se complica. Te ajut aici cu 20 de idei pentru cadouri pentru barbatul special din viata ta - cu siguranta vei gasi ceva care i se potriveste:

1. 2-in-1 Lampa Si Incarcator Wireless Natur - Este un dispozitiv simplu, dar versatil, care arata superb pe orice noptiera, birou, sau alte piese de mobilier. Daca doresti sa imbini utilul cu placutul si sa ai atat o lampa moderna, cat si un incarcator Wireless, acest produs este perfect pentru tine.
lampa cu incarcator wireless
lampa cu incarcator de telefon
2. Lampa Equilibrium - Impresioneaza prin designul inovator si metoda originala prin care se porneste si se opreste. Cele 2 sfere magnetice functioneaza ca un intrerupator - ridicati sfera de jos iar aceasta va fi atrasa de sfera de sus si vor aprinde lumina lampii.
Lampa Equilibrium
lampa equilibrium
3. Lampa Luna 3D - Aceasta lampa deosebita este imprimata cu tehnologie 3D pentru a reproduce, cat mai exact, detaliile suprafetei Lunii. Este perfecta pentru copii dar si pentru adultii pasionati de spatiul cosmic.

 lampa luna 3d - lampi decorative

lampa luna 3d
4. Lampa Univers 3D - Lampile Univers 3D sunt realizate cu meticulozitate folosind doar imagini din satelit NASA de cea mai inalta calitate. Produc o lumina ambientala linistitoare, te ajuta sa scapi de tensiuni si sa te relaxezi dupa o zi stresanta.
lampa univers 3d, cadou pentru copii
lampa univers

5. Lampa Saturn 3D Aceasta superba lampa decorativa este imprimata cu tehnologie 3D pentru a reproduce, cat mai exact, detaliile planetei Saturn. Este un cadou perfect pentru copii dar si pentru adultii pasionati de spatiul cosmic.

lampa saturn 3d cu 16 culori
lampa saturn 3d
6. Unicorn gonflabil urias pentru zapada - Unicornul gonflabil este ideal pentru iarna dar este perfect si pentru vara. Structura acestuia ii permite sa alunece cu usurinta pe zapada, dar si sa pluteasca pe apa, astfel te poti bucura de el in mai multe sezoane!
Unicorn Gonflabil Urias Pentru Zapada
unicorn gonflabil pentru zapada
7. Umidificator lampa Luna - Este perfect pentru o sesiune relaxanta de aromaterapie, datorita aburului parfumat si a luminii ambientale create. Forma speciala si lumina emanata transforma acest umidificator intr-un obiect decorativ unic, acesta putand fi folosit chiar si ca lampa de veghe.
Umidificator Lampa Luna

umidificator lampa luna

8. Lampa Circulara Ring Light Profesional 240 LED - Este una dintre cele mai revolutionare si performante modalitati de iluminare din industria frumusetii, vloggingului si ale studiourilor foto/video. Are luminozitate reglabila de la scazuta la super stralucitoare si trei nuante de lumina: rece, calda si naturala.

lampa circulara pentru studio

lampa circulara ring light
9. Lampa Ambientala Suflet - Este o sculptura din lemn inovatoare, care foloseste tehnologia de modelare optica 18D, pentru a te bucura de o experienta vizuala minunata. Perfecta pentru decorarea casei, aceasta lampa poate fi amplasata la birou, dormitor, camera copiilor, cafenea, restaurant, living, magazine, etc.
lampa ambientala suflet, cadou de casa noua
lampa ambientala suflet
10. Pana de scris de fazan - Acest set exclusivist contine o pana de fazan naturala, 3 modele deosebite de varfuri din otel cu diferite dimensiuni, precum si o calimara cu cerneala, toate ambalate intr-o cutie vintage rafinata.
pana cu cerneala pentru cadou
pana de scris
11. Lampa ambientala Iubire -  Adaugati ambianta si stralucire intr-o camera cu lampa ambientala Iubire, care poate fi pornita in orice moment din zi sau noapte. Fabricata din lemn natural, ecologica, nu dauneaza sanatatii iar sursa de lumina LED este inofensiva pentru ochi si economiseste energie.
lampa cu led inima
lampa ambientala iubire
12. Ceas Flip Retro - Designul clasic al acestui ceas de tip flip, duce cu gandul la epoca locomotivelor cu aburi. E un cadou de lux pentru casa sau birou si functioneaza impecabil datorita mecanismului de quartz.
 Ceas Flip Retro
ceas flip retro
13. 12-in-1 Aparat Fitness Flotari🏋 Te-ai saturat sa faci mereu aceleasi exercitii vechi si repetitive? Cu aparatul 12-in-1 pentru flotari iti vei dezvolta muschii, iti vei creste forta din partea superioara a corpului.
aparat flotari
ceas flip retro
14.Ghiveci care leviteazaCu siguranta ca sunteti de acord cu afirmatia ca acesta este cel mai spectaculos ghiveci pe care l-ati vazut vreodata! Puteti sa plantati planta Dvs favorita in acest ghiveci care "pluteste" cu ajutorul tehnologiei de levitatie magnetica.
ghiveci care leviteaza
ceas flip retro
15. Lampa Eclipsa🌔 Designul circular al lampii este minimalist si superb, precum o eclipsa. Ofera o lumina placuta si creeaza o atmosfera deosebita
lampa eclipsa 

 ceas flip retro

16. Lampa Cu Sare De Himalayaare un efect benefic datorita mineralelor din interior provenite din muntii Himalaya.

lampa ambientala cu sare

ceas flip retro

17. Puzzle 3D Din Lemn - Calendar Perpetuu✂️ Un hobby perfect - Un calendar perfect proiectat, care iti pune in lucru indemanarea pentru a fi asamblat. 🧩 Kit puzzle 3D din lemn - Acest kit de lemn te va ajuta sa creezi un calendar decorativ deosebit, valid pentru anii 2018 - 2040

calendar perpetuu

ceas flip retro

18. Lampa Modulara Tetris - Aceasta lampa modulara vine cu cele sapte forme de piese prezentate in  jocul Tetris, astfel incat combinatiile de modele pe care le poti crea sunt nelimitate!

lampa tetris

ceas flip retro

19. Binoclu Ultravision X10Binoclul Ultravision  x10 este un binoclu de mare putere care iti ofera o marire de 10X cu obiectiv de 42 mm, un camp vizual larg la o distanta de pana la 1000 de metri, potrivit atat pentru activitatile interioare cat si pentru cele in aer liber.

binoclu

ceas flip retro

20. Gramofon Vintage cu USB si BluetoothAscultatul muzicii nu a fost niciodata mai usor si mai placut! Acest aparat cu aspect de Gramofon Vintage vine echipat cu USB si Bluetooth pentru ca tu sa te poti bucura de muzica preferata in atmosfera aniilor '20.

gramofon vu bluetooth

ceas flip retro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Ceas Flip Retro

CEAS FLIP RETRO

 

2. Termos In Forma de Glont

TERMOS IN FORMA DE GLONT
TERMOS IN FORMA DE GLONT

3. Set Vintage Amadeus 

Set Vintage Amadeus
Set Vintage Amadeus

 

4. Suport Auto Telefon Cu Incarcare Wireless

SUPORT AUTO TELEFON CU INCARCARE WIRELESS
SUPORT AUTO TELEFON CU INCARCARE WIRELESS

 

5. Lampa Equilibrium

LAMPA EQUILIBRIUM
LAMPA EQUILIBRIUM
6. Lampa Space Shuttle
LAMPA SPACE SHUTTLE
LAMPA SPACE SHUTTLE
7. Lampa Holograma Cerb
LAMPA HOLOGRAMA CERB
LAMPA HOLOGRAMA CERB
8. Lampa Luna 3D
LAMPA LUNA 3D
LAMPA LUNA 3D

9. Set de Lux pentru Barbati

SET DE LUX PENTRU BARBATI
SET DE LUX PENTRU BARBATI
10. Lampa Sportul Rege
Lampa Sportul Rege
Lampa Sportul Rege
11. Lampa Spirala
LAMPA SPIRALA
LAMPA SPIRALA
12. Set Complet Fitness Pentru Acasa
SET COMPLET FITNESS PENTRU ACASA
SET COMPLET FITNESS PENTRU ACASA
13. Umidificator Aromaterapie Dubai

UMIDIFICATOR AROMATERAPIE DUBAI

UMIDIFICATOR AROMATERAPIE DUBAI

 

14. Pahar Rechin

PAHAR RECHIN

PAHAR RECHIN

15. Puzzle 3D din Lemn - T-Rex Mecanic

PUZZLE 3D DIN LEMN - T-REX MECANIC

 PUZZLE 3D DIN LEMN - T-REX MECANIC

16. Lampa Saturn 3D 
LAMPA SATURN 3D
LAMPA SATURN 3D

17. Ceas SPEED DEMON

CEAS SPEED DEMON

CEAS SPEED DEMON

 

18. Ghete Indestructibile

GHETE INDESTRUCTIBILE

GHETE INDESTRUCTIBILE

 

19. Lampa Palmier

LAMPA PALMIER

LAMPA PALMIER

 

20. Set Pana de Scris Royal

SET PANA DE SCRIS ROYAL

SET PANA DE SCRIS ROYAL

 

 

Cadouri pentru barbati

Postari mai noi