Top 5 cadouri speciale pentru iubit

Esti in cautarea unui cadou pentru el, care sa-l surprinda intr-un mod cat se poate de placut? Te-ai saturat de obiectele banale pe care i le-ai daruit de atatea ori? Ai ajuns exact unde trebuia. Noi ti-am pregatit un top 5 cadouri speciale pentru iubit, dar si alte sugestii de unde poti alege din selectia noastra. 

1. Lampa Luna 3D  - O idee de cadou romantic pentru el.

lampa-luna-3d

2. Termos Obuz - Daca esti in cautare de cadouri utile, atunci termosul este una dintre cele mai potrivite cadouri pentru iubit.

temos-obuz-cadouri-speciale-pentru-iubit

3. Lampa Fagure Lifestyle - Una dintre cele mai spectaculoase idei de cadouri, speciale pentru iubit.

4. Pana de Scris Vintage - este potrivita daca iubitul tau este pasionat de istorie, arta si frumos.

pana de scris vintage - cadouri speciale pentru iubit

5. Pictura dupa numere -> Copacul Vietii - un cadou cu adevarat special pentru iubit, in aceeasi nota eleganta si rafinata ca propunerea anterioara.

pictura dupa numereAlte sugestii de cadouri speciale pentru iubit:

Lampa USB cu led - Aceasta lampa se alimenteaza de la portul USB al laptopului, de la un incarcator de telefon sau de la o baterie externa si ofera o lumina puternica. Face parte din obiectele utile care se pot oferi celor dragi, de aceea este o alegere buna atunci cand vorbim de cadouri speciale pentru iubit.

lampa usb cu led

Ceas de lemn pentru barbati - ceasurile de lemn sunt din ce in ce mai apreciate. Cadoul perfect pentru un barbat pasionat de ceasuri este acesta, datorita formei si a curelei realizate din lemn de cea mai buna calitate. 

ceas de lemn barbatiCapac sticla de vin cu cifru - capacul pentru vin cu cifru este cadoul perfect pentru barbatii care tin la sticlele de vin scumpe sau pentru o gluma intre prieteni. Cine cunoaste codul poate savura bautura, astfel, mereu e protejata impotriva "raufacatorilor". Acesta este o sugestie de cadouri speciale pentru iubit, care sa-i starneasca rasul atunci cand il va primi.

capac sticla cu cifru

Breloc cutie de viteze anti-stres - brelocul perfect pentru pasionatii de automobilistica e reprezentat de aceasta cutie de viteze al carui schimbator poate fi mutat si are functie anti stres. Cu un astfel e cadou nu vei de gres daca iubitul tau este pasionat de masini. 

breloc cutie viteze


Postari mai vechi