Top 5 idei de cadouri pentru fete

Stim, pentru un baiat este dificil sa gaseasca cadoul perfect pentru fete. Noi ti-am pregatit un top 5 idei de cadouri pentru fete de unde poti alege din selectia noastra cele mai potrivite daruri pentru ea. O sa gasesti produse ingenioase, speciale, de care se va bucura cu siguranta. Nu mai pierde timpul prin magazine in cautarea unui cadou perfect, deoarece o sa-l gasesti la cateva randuri mai jos.

1. Carte seif mare - o idee de cadou perfect pentru fete, pentru ca isi pot pastra in el obiectele de valoare (bijuterii, acte sau chiar bani) si se potriveste in orice biblioteca. Acest seif pare o simpla carte, insa este foarte util, deorece nimeni nu se gandeste ca in biblioteca ar putea sta obiectele de valoare. Daca apreciaza astfel de cadouri utile, nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-i un astfel de cadou.

carte seif mare

seif mascat in carte

2. Agenda cu paiete reversibile - fetele in general sunt atrase de culorii vii, indraznete si vesele. Uite aici o propunere de cadou pentru ea care le contine pe toate: agenda cu paiete reversibile. Este o agenda cu un design unic, feminin si foarte atractiv. Cu siguranta este printre cele mai bune idei de cadouri pentru fete si daca tot vrei sa-i daruiesti o agenda, macar sa fie una memorabila.

agenda cu paiete reversibile

 

jurnal personal vintage

3. Pahar cu led - paharele cu led au devenit foarte populare in ultimul timp. Trebuie sa aiba si ea astfel de pahare, asa ca nu mai sta pe ganduri si cumpara un astfel de cadou pentru fete, de care se va bucura toata familia. In interiorul paharului se afla un led care se aprinde in momentul in care o bautura este pusa in pahar si o lumineaza foarte interesant. De ce sa foloseasca pahare obisnuite cand isi poate surprinde prietenii cu aceste pahare luminoase, care sunt printre cele mai cool idei de cadouri pentru fete.

 

pahar cu led

pahar cu lumina led

4. Lampa ursulet - poate iti doresti sa-i faci un cadou simpatic, pe care sa-l si foloseasca mereu. O optiune buna de astfel de cadouri pentru fete o reprezinta lampa cu lumina ambientala de tip led, in forma de ursulet. Este potrivita oricarei incaperi si ii ofera acesteia o ambianta calda, placuta, preitenoasa. Cu fiecare atingere, lumina se schimba in functie de preferinte. 

lampa ursulet

lampa cu led delfin

5. Perna steluta luminoasa - inchidem topul cu idei de cadouri pentru fete in aceeasi nota cu produsul anterior. Ramanem pe obiecte luminoase si iti recomandam pernele de plus cu lumina de tip led. Pe langa designul foarte dragut in forma de steluta, aceasta perna e luminata din interior cu led si ofera o atmosfera speciala in camera. Este perfecta ca si obiect de decor.perna steluta luminoasa

perna steluta luminoasa

Speram ca ai gasit ceea ce cautai in acest top cu idei de cadouri pentru fete si ca selectia noastra de produse se afla in preferintele tale.


Postari mai vechi Postari mai noi