Top 5 cadouri deosebite

Urmeaza un eveniment important la care trebuie sa participi si nu ai nici o idee legata de cadou? Ti-am pregatit un top 5 cadouri deosebite de unde il poti alege pe cel mai potrivit, indiferent de evenimentul la care urmeaza sa mergi. Speram ca selectia noastra sa-ti fie de folos si sa te ajute sa gasesti cadouri speciale pentru cei dragi. Topul nostru contine obiecte interesante pe care nu le gasesti in majoritatea magazinelor fizice si iti promitem ca o sa surpinzi cu ele, indiferent de ceea ce alegi din selectia noastra.  

1. Decantor din sticla - deschidem topul cu acest decantor pentru bauturi, un cadou de lux, pe care poti sa-l daruiesti persoanelor cu gusturi mai rafinate. Se poate pune in el orice tip de alcool, de la coniac si whisky, pana la vin si votca. Decantorul arata minunat in momentul in care are bautura in el, datorita designului fin al sticlei si a corabiei din interior care pare ca pluteste. E un cadou deosebit, absolut remarcabil. Il poti darui la o zi de nastere, o vizita mai importanta sau ca si cadou de casa noua. E atat un obiect de decor, cat si un obiect util.

decantor din sticla

bec smart rgb

2. Cana de cafea customizabila - o alta idee de cadou deosebit o constituie aceasta cana customizabila cu piese de lego, mai ales pentru persoanele pasionate de acest tip de jucarii. Multe generatii s-au bucurat de tot ceea ce tine de lego, iar aceasta cana iti garantam ca va aduce bucurie indiferent daca alegi sa o daruiesti unui copil sau unui adult. Datorita design-ului sau, pe peretii exteriori ai canii, se pot construi diferite lucruri cu piesele lego, pornind de la o cana cu forma obisnuita. Daca esti in cautare de cadouri deosebite, dar si utile, aceasta cana este potrivita, mai ales ca vine si la pachet cu cateva piese de lego.

cana lego

cana piese lego

3. Instalatie cleme foto iluminate - poate iti doresti sa-i daruiesti un cadou deosebit, dar care sa aiba si o nota personala. Instalatia cleme foto este o solutie foarte buna in acest caz. Poti printa niste fotografii cu amintiri frumoase, sa le prinzi de clemele iluminate si sa-i pregatesti un decor de vis. Cu siguranta se va bucura de un astfel de cadou special.

instalatie cleme foto iluminate

ceas de camera

4. Lumini oglinda machiaj - toate femeile is doresc o oglinda de machiaj precum cele existente in saloanele de infrumusetare, dar costurile sunt foarte ridicate. Ti-am pregatit una dintre celei mai tari idei de cadouri deosebite: un set de 10 lumini led pentru orice fel de oglinda, cu ajutorul carora oglinda se transforma intr-una profesionala, la fel ca cele din saloanele de make-up. Nu e nevoie de gauri in oglinda sau cunostinte avansate, luminile se lipesc cu banda dublu adeziva si sunt foarte usor de montat. Sunt un cadou deosebit, dar si foarte util.

lumini oglinda machiaj

becuri oglinda machiaj

5. Papion luminos LED - De foarte multe ori atunci cand esti in cautare de cadouri pentru barbati, te gandesti rapid sa-i cumperi un papion. E accesoriul de care cu siguranta are nevoie si poti sa adaugi si tu unul la colectia lui. Daca tot ti-a venit aceasta idee, cumpara-i un papion de care iti garantam ca nici macar nu stia ca exista. La prima impresie pare un papion obisnuit, dar printr-o simpla apasare de buton, marginile acestuia se lumineaza cu ajutorul tehnologiei led de ultima generatie. Cu siguranta nu are asa ceva in colectia lui si probabil o sa-l amuze un astfel de accesoriu perfect pentru revelion sau petrecerea burlacilor.

papion luminos

papion led

Nu mai sta pe ganduri si alege unul dintre aceste cadouri deosebite prezentate mai sus. 


Postari mai vechi Postari mai noi