Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Site-ul Incredible.ro este proprietatea societatii comerciale INCREDIBLE DAY SRL
Utilizarea site-ului Incredible.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si INCREDIBLE DAY SRL, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.
Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul Incredible.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. 
Clientii Incredible.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.
Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.
Produsele comercializate prin intermediul Incredible.ro sunt noi, si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic.\
Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Garantia legala de conformitate

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Politica de confidentialitate

Incredible.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: contat@incredible.ro
Daca doresti sa cunosti ce date personale detinem poti face o solicitare AICI

Plata

1. Ramburs

Plata comenzii se face ramburs. Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre INCREDIBLE DAY SRL in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.
2. Card online
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD -inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) active din punct de vedere plata online.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul '3-D Secure' elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:
1. siguranta
2. comoditate si usurinta in procesul de comanda
3. puteti trimite cadouri altei persoane 
4. nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

   Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Incredible.ro foloseste platforma securizata Netopia - mobilPay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

   Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Netopia - mobilPay . Incredible.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

   Copyright

   Tot continutul site-ului Incredible.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea INCREDIBLE DAY SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe Incredible.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin INCREDIBLE DAY SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul Incredible.ro sau firma INCREDIBLE DAY SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la contat@incredible.ro

   Utilizarea site-ului

   Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul Incredible.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
   Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

   Accesul la site

   INCREDIBLE DAY SRL permite accesul nelimitat pe site-ul Incredible.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al INCREDIBLE DAY SRL.

   Corectarea informatiilor eronate

   Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. INCREDIBLE DAY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de Incredible.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

   Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

   Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul Incredible.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea INCREDIBLE DAY SRL.
   Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul Incredible.ro, cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al INCREDIBLE DAY SRL a defectului reclamat.
   Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.
   Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: contat@incredible.ro( termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

   Modificari

   INCREDIBLE DAY SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului Incredible.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.
   Utilizatorul Incredible.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre INCREDIBLE DAY  SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

   Transport si retur

   Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 2 zile lucratoare de la data primirii comenzii prin intermediul firmelor de curierat disponibile pe piata din Romania. In perioada sarbatorilor livrarea ar putea dura mai mult datorita volumului mare. Pentru comenzile sub 249 lei, taxa de transport este de 14 lei, iar peste acest prag transportul este gratuit

   * Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.
   * Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.
   * Incredible.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor

   INFORMATII PRIVIND DREPTUL DE RETUR

   Dreptul oricarui cumparator este de a returna orice produs in termen de 14 zile daca acesta nu este potrivit. In termen de 14 zile dupa receptia produsului veti primi banii intr-un cont bancar daca sunt respectate conditiile de mai jos.

   Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului".

   Produsele trebuie trimise catre Incredible Day SRL str. Gheorghe Doja nr.32 Targu Mures, jud. Mures IN STAREA ORIGINALA SI AMBALAJELE ORIGINALE prin intermediul firmelor de curierat disponibile pe piata din Romania, FARA RAMBURS. Daca la receptia produselor se constata daune, zgarieturi, sigilii rupte, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. 

   Va rugam sa ne informati in scris in cazul in care doriti sa efectuati un retur la adresa de email contact@incredible.ro

   Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar in termen de 14 zile din momentul receptionarii produselor. Va rugam sa respectati termenul prevazut de lege. 

   Va rugam sa pastrati dovada de expediere pana la finalizarea procesului de retur sau a reclamatiei. 

   Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare (in acest caz factura). Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuita. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene ).

   Scopul utilizării

   Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. INCREDIBLE DAY SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.
   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă. Dacă sunteți înscriți în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .
   Tertii care au acces la datele personale: GLS Courier si DPD Courier.
   S.C. INCREDIBLE DAY SRL implementeaza intern campanii de newsletter.
   Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa contat@incredible.ro
   În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă Incredible.ro care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

   Date non-personale colectate automat

   Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

   Securitate

   Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, Incredible.ro utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:
   - accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;
   - toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
   - accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
   - la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.
   - printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

   Abonarea si dezabonarea la newsletter

   Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului Incredible.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
   Notificari prin mesaje SMS - prin abonarea la fluxul de oferte exclusive prin SMS sunteti de acord sa primiti mesaje SMS la numarul pe care l-ati specificat. Daca doriti sa va dezabonati de la lista de SMS raspundeti la mesaj cu codul trimis in fiecare mesaj text.
   Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.