Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
Termeni și condiții Incredible.ro
Versiunea 1.0 adoptata la data de 16.07.2020

Preambul 

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de Incredible Day SRL  și care trebuie sa fie acceptat înainte de crearea unui cont și/sau comandarea oricărui produs de pe site-ul www.Incredible.ro. Orice comanda confirmata de client, prin bifarea căsuței – Am luat la cunoștință de Termeni și Condiții și prin apăsarea butonului “Confirm Comanda” reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei Incredible Day SRL  în condițiile stipulate de art 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Confirm Comanda” reprezinta o semnătură electronica, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, părțile acordându-i aceiași valoare juridică cu o semnătură olografa. 

 1. Definiții 

Incredible.ro: Firma Incredible Day SRL , având sediul social în str. D.D. Rosca Nr.37K, mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, nr. în Registrul Comerțului J12/3325/2017 și CUI RO37697390, telefon 0754 547 405, e-mail: contact@Incredible.ro,

Produs: orice produs care poate fi achiziționat de un client prin intermediul websiteului Incredible.ro

Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe siteul Incredible.ro sau își deschide un cont pe Incredible.ro

Destinatar: persoana fizica sau juridica la care se va face livrarea produselor comandate pe siteul Incredible.ro

Comanda: procesul de achiziționare a unuia sau mai multe produse afișate în websiteul Incredible.ro, realizata de un client care își dorește ca acel produs sa fie livrat la adresa destinatarului.

 1. Obiectul și Acceptarea Prezenților Termeni și Condiții

Prezenții Termeni și Condiții reprezintă un contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul Incredible.ro. Clientul se obliga sa ia la cunoștința aceste condiții înainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor termeni si conditii din contract de către client.  Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței “Am luat la cunoștință Termenii și Condițiile” și prin apăsarea butonului “Confirm Comanda”.

Incredible.ro își rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe Incredible.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

 1. Disponibilitatea Produselor Afișate

Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora, este valabila atâta vreme cât este afișată pe Incredible.ro. Incredible Day SRL  își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data la care clientul a transmis comanda.

În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod clar pe pagina produsului respectiv.

În condițiile în care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, vă vom oferi opțiunea de a cumpăra un alt produs de o calitate și la preț echivalent cu cele solicitate.

În condițiile în care nu doriți sa beneficiați de oferta de la paragraful anterior și în condițiile în care ați realizat plata în avans, plata vă va fi rambursata în termen de maxim 30 de zile de la informarea făcută către Incredible Day SRL

 1. Produsele Afișate pe Websiteul Incredible.ro 

Fotografiile produselor afișate pe Incredible.ro au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, Incredible Day SRL  depune toate eforturile, având o obligație de mijloace și în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client.

Toate produsele comercializate de Incredible.ro vin cu instrucțiunile de utilizarea în limba română, dacă este necesar, care pot fi trimise o dată cu produsul sau prin email, după caz. În cazul jucăriilor, acestea sunt destinate doar copiilor cu limita de vârstă indicată pe pagina de produse sau pe jucăria respectivă.  Recomandăm supravegherea copiilor în timpul utilizării produselor pentru a evita orice problemă sau risc.

În același timp Incredible Day SRL  informează ca pune spre vânzare prin intermediul site-ului produse puse la dispoziție de alți producători ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor puse la dispoziție pe care sunteți obligat sa nu le încălcați. De asemenea, aceștia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate. 

 1. Prețul Produselor

Preturile prezentate includ toate taxele, inclusiv TVA, însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi menționate în mod distinct pe ultima pagina înainte de finalizarea comenzii. 

Preturile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoțională, trebuie sa știți faptul ca prețul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificata în site. 

În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cât mai curând posibil. Dacă prețul va fi sub 25% din valoarea normală a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios și derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comandă făcută pe baza acestui preț va fi anulata.  

 1. Garanția Produselor

Toate produsele beneficiază de garanția legală de conformitate. Pentru orice problemă legată de conformitatea jucăriei cu descrierile afișate pe pagina produselor sau pe produse, nu ezitați să ne contactați telefonic la 0758 547 405 sau prin e-mail: contact@Incredible.ro.

Unele produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția comercială a producătorului. Incredible Day SRL  nu este responsabil în mod direct de serviciile de garanție care sunt oferite de producător, aceasta fiind responsabilitatea producătorului original al produsului. Aceasta nu afectează garanția legala pentru lipsa de conformitate sau pentru alte garanții, așa cum este definită de legea romana în vigoare.

 1. Dreptul de Returnare a Produselor

În conformitate cu legislația română, consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice în scris Incredible Day SRL  că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. 

Orice cerere de acest gen va fi datata și semnata de către cumpărător și va fi trimisa către Incredible.ro în orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene Incredible.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014.  Formularul poate fi descărcat de aici.

Returnarea produselor trebuie să se facă împreună cu toate accesoriile in cutia originala.  În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoană fizică, în conformitate cu legislația română privind încheierea contractelor la distanță.  Acest articol nu este aplicabil în cazul produselor executate după specificațiile consumatorului sau alte limitări stabilite de legea română în vigoare.

 1. Metoda de Plata a Produselor

Acceptăm plata online și ramburs a comenzilor Dvs. Puteți alege varianta de plată la finalizarea comenzii bifând metoda preferată, precum in exemplul de mai jos

Plata online se face prin procesatorul de plăti Netopia Mobilpay.ro. Detaliile Dvs. personale și de card nu sunt stocate de catre Incredible Day SRL, acestea fiind procesate in siguranță de catre procesatorul de plăți specializat.

 1. Metoda de Livrare a Produselor

Livrăm produsele oriunde în România prin curier rapid.

Pentru comenzi de minim 249 lei ai transportul gratuit oriunde în România. Puteți găsi mai multe detalii pe pagina Transport si retur

 1. Anularea Comenzii 

O comandă se poate anula până în momentul primirii unui email de confirmare din partea Incredible Day SRL  referitor la faptul că a fost procesată.

 1. Corectarea erorilor din comanda

Orice erori survenite la comanda făcută de client pot fi corectate până în momentul primirii email-ului de confirmare expediere din partea Incredible Day SRL , care atestă că produsele Dvs. au fost predate curierului pentru livrare.

 1. Forță Majoră

Incredible.ro, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Incredible.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la Incredible.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Incredible.ro, erorile de operare, catastrofe naturale, greva etc.

 1. Alte Dispoziții
 2. Newsletter

Incredible.ro își rezervă dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitățile sale prin newsletter-ul Incredible.ro. Acestea vor fi identificate în mod clar ca provenind de la Incredible.ro și vor avea posibilitate de de-subscriere gratuită și rapidă. Mai multe detalii în Politica de Confidențialitate Incredible.ro.

 1. Drepturi de Autor

Întregul conținut al site-ului Incredible.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, script-uri, programe și alte opere originale - este proprietatea Incredible.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Incredible.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Incredible.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului Incredible.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia. 

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la contact@Incredible.ro 

 1. Suspendarea accesului

Incredible.ro poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul siteului sau la o parte a acestui conținut.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului Incredible.ro reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

 1. Schimbări ale site-ului

Incredible.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Incredible.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

 1. Securitate

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea protocolului HTTPs) și depune toate diligențele în acest sens. Cu toate acestea, Incredible.ro nu poate să își asume responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de browser-ul dvs. sau probleme de securitate ale conexiunii dvs de Internet.

 1. Contul Tău

Înregistrarea pe site-ul Incredible.ro este gratuită. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul siteului poate fi permisă doar utilizatorilor înregistrați, accesul fiind protejat de o parola. Va recomandăm sa nu dezvăluiți nimănui această parolă. Incredible.ro nu va cere niciodată parola conturilor Dvs. în mesaje prin poșta electronică sau telefon. Vă sfătuim să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care vă cer acest lucru.

În ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, Incredible.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de Dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Vă avertizam așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu Dvs. risc.

 1. Informațiile Dvs.

Informația, inclusiv datele personale și datele de contact pe care Dvs. le furnizați despre Dvs. sau compania Dvs. către Incredible.ro, va fi folosită doar în concordanță cu prezenții termeni și cu politica noastră de confidențialitate, dacă doriți să cumpărați produsele oferite sau să aveți un cont. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea  informațiilor intre-un mod corect și complet, cât și cu păstrarea acurateții informațiilor personale în cadrul Incredible.ro.

 1. Dispoziții Suplimentare

Prezenții termeni și condiții se completează cu dispozițiile din Politica de confidențialitate Incredible.ro

Prezenții termeni și condiții Incredible.ro cu orice alta parte contractanta poate fi găsit la adresa: https://www.incredible.ro/pages/termeni-si-conditii

 1. Modificarea Termenilor

Incredible.ro își rezerva dreptul să schimbe termenii fără îndeplinirea unor alte formalități.  Atunci când acești termeni se vor modifica, Incredible.ro vă va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj în contul Dvs. de utilizator Incredible.ro și prin publicarea pe prima pagină a siteului a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării linkului privind schimbările pe prima pagina a siteului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

 1. Rezolvarea Disputelor

Dacă aveți probleme legate de o comandă care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu directorul magazinului la adresa - contact@Incredible.ro sau telefonic apelând numărul 0754 547 405 și cu mențiunea că doriți să discutați cu acesta. 

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabila, iar în caz contrar va fi adus spre soluționare instantelor românești de la sediul Incredible.ro.

De asemenea Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă SOL pentru rezolvarea alternativă a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță. Platforma SOL este disponibilă la http://ec.europa.eu/consumers/odr/  

 1. Legea Aplicabila 

Prezentul contract este disponibil doar în limba română. Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezenții termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.