Top 5 cadouri de casa noua

O persoana draga tie tocmai s-a mutat si doresti sa ii cumperi un cadou de casa noua? Noi avem solutia, iti prezentam un top al celor mai bune 5 cadouri de casa noua pentru tine si cei dragi tie. Una din ideile prezentate se potriveste garantat in fiecare casa! Probabil vrei sa daruiesti niste obiecte mai speciale, pe care nu le gasesti in orice market. Speram ca topul nostru sa te inspire si sa te ajute in alegerea unui cadou perfect de casa noua.

1. Copac cu poze - cadoul perfect pentru o familie care are numeroase amintiri surprinse in cadrul unor fotografii. Copacul cu poze se preteaza unui living si prezinta amintiri din viata de familie, alaturi de prieteni si toti cei dragi. Poti sa-i faci arborele genealogic, sau da-i frau imaginatiei celui caruia ii dauiesti acest cadou de casa noua. Isi poate pune fotografii din vacante, sau din cele mai importante momente din viata.

copac cu poze, poze perete

copac cu poze

2. Umidificator aer in forma de bec cu led - de ce sa folosesti un umidificator clasic cand poti avea aceasta nouate in casa ta. Umidificatorul pentru aer in forma de bec cu led este cadoul perfect de casa noua pentru cei dragi tie si satisface si cele mai pretentioase persoane. Este o alegere safe, dar ingenioasa, daca esti in cautare unor idei de cadouri de casa noua.

umidificator cu led, cadou casa noua

umidificator aer in forma de bec cu led

3. DIY pictura 5D - tabloul 5D pe care ti-l creezi singur reprezinta cadoul perfect pentru un cuplu tanar care tocmai s-a mutat in casa noua. Orice lucru din casa pe care l-au facut proprietarii are o valoare foarte mare, deoarece este rezultatul muncii lor si ofera un aer personal incaperii unde este pozitionat. Opteaza pentru astfel de cadouri de casa noua cu o nota mai personala si nu vei da gres.

pictura 5d

tablou 5d

4. Pahar cu led - paharul cu led este un cadou perfect pentru casa noua, spunem noi cel mai bun cu care nu aveti cum sa gresiti. Acest cadou capteaza atentia si este unul modern, care starneste curiozitatea si admiratia celor care il folosesc pentru a servi o bautura fina. Cumpara mai multe astfel de pahare si vei obtine un efect waw! Sunt o optiune buna daca esti in cautare de cadouri de casa noua iesite din banal. Arata foarte bine in special seara, pe o teresa, datorita jocului de lumini pe care paharul le face.

pahar cu led, cadou casa noua

pahar cu led

5. Suport sticla de vin - acest suport de sticla de vin in forma de franghie este potrivit oricariul loc atat intr-o crama clasica cat si un living modern. Cu acest cadou nu riscati nimic deoarece se potriveste tuturor varstelor, de la cei tineri la seniori. Nu mai cauta alte idei de cadouri pentru casa noua si cumpara ceva cu adevarat ingenios. Adauga langa acest suport o sticla buna de vin si vei vedea ca acest cadou ii va surpinde pe toti, deoarece pozitia in care va sta sticla de vin este una care pare ca sfideaza legile fizicii.

supor sticla vin, cadou casa noua

suport vin

Topul nostru a selectat cele mai interesante idei cu cadouri de casa noua si speram ca te-a ajutat in alegerea celui mai potrivit dar pentru prietenii tai.


Postari mai vechi Postari mai noi