Top 5 idei de cadouri

Esti lipsit/lipsita de idei de cadouri pentru cei dragi? Iti doresti sa achizitionezi lucruri deosebite, memorabile si totodata utile? Daca da, ti-am pregatit un top 5 idei de cadouri de unde poti alege cel mai potrivit lucru in functie de evenimentul la care urmeaza sa iei parte. Indiferent daca esti in cautare de cadouri pentru ea, sau de cadouri pentru el, oferta noastra cu siguranta te va ajuta sa-ti indeplinesti misiunea si sa gasesti obiectele deosebite pe care le cauti.

1. Ceas led cu tableta pentru mesaje - ceasul este perfect pentru un birou elegant, un living decorat in stil minimalist sau chiar pentru dormitor. Datorita tabletei pentru mesaje, poti lasa gandurile tale persoanei iubite sau sarcini pentru membrii familiei tale. De asemenea, reprezinta o alegere perfecta atunci cand vine vorba de idei de cadouri pentru cei dragi. Cu ajutorul creionului special si al luminii, mesajele capata un aspect atractiv si cu siguranta aceasta idee de cadou va deveni fascinanta.

ceas led cu tableta mesaje

ceas led cu tableta pentru mesaje

2. Bec smart RGB cu bluetooth - becurile au devenit si ele smart. Cu ajutorul acestui bec si o aplicatie pe smartphone, se poate alege culoarea si intensitatea dorita. Este un gadget care merita introdus in lista ta cu idei de cadouri. Prin intermediul tehnologiei bluetooth se poate reda muzica de pe telefon in boxa integrata si este un accesoriu util in special pentru parintii care au copii mici. Este foarte usor de folosit si iti garantam ca este o super idee de cadou pentru oricine.bec cu boxa

bec smart

3. Cana de cafea customizabila - cana de cafea este customizabila cu ajutorul pieselor de lego. Daca ai printre prieteni si pasionati de lego, iata solutia ta rapida pe care sa o aplici si nu-ti mai stoarce creierul cu alte idei de cadouri. Peretii exteriori sunt special creati astfel incat sa se poata atasa piese de lego. Lasa-i imaginatia sa zburde si sa contruiasca ce doreste in timp ce isi bea cafeaua. Dintr-o cana obisnuita se pot crea lucruri extraordinare.

cana lego

cana piese lego

4. Lumini oglinda machiaj - toate femeile isi doresc o oglinda de machiaj asemeni celor din saloanele cu pretentii. Nu te mai gandi la alte idei de cadouri, pentru ca acesta este cadoul perfect pentru ea. Cu acest set de lumini, orice oglinda obisnuita devine perfecta pentru orice machiaj. Cele 10 lumini se lipesc pe oglinda si ajuta foarte mult in procesul de machiere, deoarece produce lumina perfecta, exact ca cea din saloanele de specialitate.

lumini machiaj

lumini oglinda pentru machiaj

5. Lampa led cu senzori pentru WC - lampa pentru WC se bucura de tehnologie led de ultima generatia si senzor de miscare care face ca aceasta sa se aprinda doar in momentul cand detecteaza miscarea. Este o super idee de cadou amuzant, in plus, aceasta lampa este extrem de utila in timpul noptii.

lampa led wc

lampa cu senzor wc

Speram ca topul nostru cu 5 idei de cadouri ti-a fost de folos si produsele prezentate in el se potrivesc persoanelor carora vrei sa le daruiesti obiecte deosebite, de care sa se bucure ani la rand. Daca inca nu ai gasit ceea ce cautai, te invitam sa rasfoiesti si celelalte articole de blog ale noastre, in care cu siguranta vei gasi cele mai bune idei de cadouri pentru femei si idei de cadouri pentru barbati.


Postari mai vechi Postari mai noi