Top 5 cadouri de Paste

Esti in cautarea unui cadou cu ocazia sarbatorilor Pascale? Ti-am pregatit un top 5 cadouri de Paste pentru tine si cei dragi tie. Cu siguranta recomandarile noastre cu idei de cadouri de Paste te vor inspira in alegerea celor mai deosebite obiecte.

1. Copac cu poze - copacul cu poze este de tipul DIY, adica il creezi singur dupa cum doresti si il asezi in orice loc doresti. Pastreaza pozele cu cei dragi intr-un loc special si in cadrul unui design deosebit. Copacelul este una dintre cele mai deosebite idei de cadouri de Paste pe care sa le daruiesti familiei sau prietenilor apropiati. Developeaza tu fotografiile importante cu cei dragi si construiti impreuna copacelul pe perete.copac cu poze

copac cu poze diy

2. Tabachera 20 tigari - acest cadou pentru fumatori este o optiune excelenta chiar si pentru cadouri de Paste, deoarece reprezinta cea mai usoara alegere cand vine vorba de persoanele care fumeaza. Daca tot nu poti sa-i determini pe cei din jur sa scape de acest viciu, macar ofera-le prin aceasta tabachera o protectie fata de imaginile si mesajele agresive de pe pachetele de tigari. In plus, tabachera este o idee de cadou eleganta si utila.

tabachera tigari

tabachera pentru tigari

3. Seif mascat in carte - pastreaza-ti lucrurile de valoare (bani, bijuterii, acte) intr-un loc sigur cu ajutorul acestui seif mascat in carte sau lasa-l sa te inspire daca esti in cautare de cadouri de Paste. Datorita formei sale, acest seif se integreaza perfect in orice biblioteca printre carti si tine departe obiectele de valoare, de ochii hotilor.

seif carte

seif mascat in carte

4. Pahar cu led - completeaza-ti setul de pahare cu aceasta inovatie, pahare cu led in interior sau gadeste-te ca le poti oferi ca si cadouri de Paste celor dragi. Acest led lumineaza in momentul cand o bautura este introdusa in interior. Garantam faptul ca toti cei care le vor vedea, vor aprecia foarte mult aceasta idee de cadou de Paste.

pahar cu led

pahare cu led

5. Set de 4 tacamuri curcubeu - iesi in evidenta cu acest set de 4 tacamuri curcubeu pentru musafiri. Setul este perfect si ca o idee de cadou de Paste mai inedit, fiind o noutate pe piata. Materialele din care sunt realizate tacamurile sunt de ultima generatie. Cumpara mai multe seturi si foloseste-le la decorarea mesei de Paste sau daruieste-le celor apropiati. tacamuri curcubeu

set tacamuri curcubeu

Speram ca acest top cu idei de cadouri de Paste te va ajuta in alegerea celor mai speciale obiecte pe care sa le oferi cu ocazia acestei mari sarbatori. Cu siguranta o sa le placa prietenilor tai toate aceste cadouri de iepuras. 


Postari mai vechi Postari mai noi