Top 5 cadouri pentru femei

Esti in cautarea unui cadou pentru femei dar nu ai nici cea mai vaga idee ce sa cumperi? Ti-am pregatit un top 5 cu idei de cadouri pentru femei de unde poti alege cel mai potrivit cadou pentru o persoana draga tie.

1. Umbrela ziar vintage - umbrelele deosebite sunt extrem de apreciate in special in randul femeilor. Aceasta umbrela imita un ziar vechi si este perfecta in orice geanta. Materialele din care este realizata sunt de calitate superioara. E un accesoriu de moda foarte util si perfect pentru poze pe Facebook si Instagram!

umbrela ziar

umbrela vintage

2. Husa pachet tigari - pachetele de tigari contin mesaje si imagini care deranjeaza atat pe fumatori cat si pe cei din jur. Aceasta husa este perfecta pentru pachete deoarece acopera imaginile deranjante, ofera eleganta si totodata protectie ridicata pentru tigari. E unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru femei fumatoare.

husa tigari

husa pachet tigari

3. Seif mascat in carte - lucrurile de valoare (bani, acte, bijiterii) trebuie tinute la loc sigur. Va prezentam seiful mascat in carte care se integreaza perfect in orice biblioteca printre carti, astfel siguranta fiind sporita impotriva raufacatorilor. E una din cele mai interesante idei de cadouri pentru iubita sau sotia ta deoarece imbina frumosul cu utilul.

seif mascat in carte

carte seif

4. Umidificator aer in forma de bec cu led - acest umidificator in forma de bec cu lumina led in interior are un design inedit si este potrivit atat in spatiile moderne cat si cele clasice. Pe langa utilitate, ofera un aer special incaperii unde este pozitionat. Pe langa aspectul vizual cu adevarat deosebit, umidificatorul ajuta la imbunatatirea calitatii aerului.

umidificator in forma de bec

umidificator bec

5. Lampa LED delfin - lampa ambientala cu led in forma de delfin este potrivita in special in dormitor sau camera copilului si ofera o lumina calda, relaxanta. Cu o simpla atingere cu palma, lampa se deschide sau se poate schimba culoarea luminii. Deoarece multe doamne si domnisoare au sufletul tanar si pur ca al unui copil, am ales sa includem si aceasta lampa in lista noastra de cadouri pentru femei.

lampa ambientala delfin

lampa delfin

 

Va invitam sa vedeti intreaga colectie de cadouri pentru doamne si domnisoare  de pe Incredible.ro - cu siguranta veti gasi darul perfect!


Postari mai vechi Postari mai noi