Top 5 cadouri personalizate pentru iubit

Esti in cautarea unui cadou deosebit pentru iubit, dar vrei ceva personalizat? Probabil doresti sa-i daruiesti ceva mai special, care nu se gaseste in toate magazinele din mall. Ti-am pregatit un top 5 cadouri personalizate pentru iubit de unde poti alege cel mai frumos cadou.

1. Joc ruleta cu 16 shoturi - jocul de ruleta s-a reinventat si poate fi jucat impreuna cu prietenii dar nu pe bani, ci pe bautura. Numarul unde cade bila indica shotul care trebuie baut de catre jucator. In functie de noroc, fiecare bea o anumita bautura. Ruleta face parte din categoria de cadouri personalizate pentru iubit si totodata originale. Iti garantam ca va deveni atractia serii la o petrecere si va genera distractie maxima

ruleta cu shoturi

ochelari de soare polarizati

2. Tabachera 20 tigari - pachetele de tigari contin mesaje si imagini deranjante iar pentru asta am adus tabachera pentru 20 tigari. Aceasta tabachera ofera protectie sporita fata de un pachet de carton de tigari si totodata este eleganta. Este o idee de cadou pesonalizat pentru iubit pe care il va putea folosi zilnic.

tabachera tigari

tabachera pentru tigari

3. Ceas desteptator cu tinta si pistol - cadoul perfect pentru iubitul tau este acest ceas desteptator, daca acesta nu reuseste sa se trezeasca dimineata. In momentul cand alarma suna, tinta se ridica iar pentru a o opri, trebuie sa traga cu pistolul in ea. Fa-l sa simta spiritul de aventura in fiecare dimineata cu aceasta idee de cadou personalizat.

ceas desteptator cu tinta si pistol

ceas desteptator cu tinta

4. Joc invarte si bea - clasicul joc care ne bucura serile cu prietenii. Jocul cu sticla care trebuia invartita si indica cine trebuia sa bea, s-a reinventat. Acum se foloseste acest dispozitiv special care are o sageata ce trebuie rotita si indica persoana care trebuie sa bea shotul. In cazul in care cauti cadouri personalizate pentru iubitul tau, dar totodata amuzante, probabil ca acest joc este ceea ce cauti.

 

joc invarte si bea

invarte si bea joc

5. Ochelari cu LED - ochelarii cu leduri sunt la moda in special pentru iesirile cu prietenii in cluburi. Cu o simpla apasare pe buton, dintr-o pereche de  ochelari obisnuiti, acestia se transforma intr-un adevarat spectacol. Rama aceastora se lumineaza datorita tehnologiei led integrata si se potrivesc de minune ca si idee de cadou personalizat pentru iubitul tau. Ii poate purta la diferite petreceri, dar mai ales pe perioada festivalurilor.

ochelari cu led

ochelari cu lumina led

Speram ca selectia noastra din acest top de cadouri personalizate pentru iubitul tau ti-a fost de folos. Daca inca nu ai gasit darul perfect pentru el, te invitam sa rasfoiesti celelalte articole cu cadouri de pe incredible.ro.


Postari mai vechi Postari mai noi