Top 5 idei de cadouri pentru iubit

Se apropie aniversarea iubitului sau pur si simplu cauti un cadou pentru el? Ti-am pregatit o lista de 5 idei de cadouri pentru iubit din care sa alegi cel mai potrivit dar. Garantam succesul, nu vei da gres cu selectia noastra iesita din banal. Cu siguranta vrei ceva mai deosebit si interesant, de aceea speram sa gasesti macar un cadou pentru iubitul tau.

1. Tasta enter pentru dat cu pumnul - acest cadou se potriveste de minune celor care lucreaza mult la birou si cauta o metoda pentru destresare. Pe langa faptul ca e moale si poate fi lovita, aceasta tasta functioneaza ca si un ENTER deoarece se conecteaza la orice dispozitiv (laptop sau calculator). Este una din cele mai tari idei de cadouri pentru iubit daca sta bine cu simtul umorului.

tasta enter de dat cu pumnul

tasta enter de dat cu pumnul

2. Capac sticla de vin cu cifru - acesta este cadoul perfect daca doresti sa faci o gluma iubitului. Pune acest capac cu cifru pe sticla de vin preferata a prietenului tau si asteapta reactia acestuia, va fi una de milioane. Cu siguranta este o alegere buna daca esti in cautare de idei de cadouri pentru iubit.

capac sticla vin cu cifru

capac sticla de vin cu cifru

3. Ceas desteptator cu tinta si pistol - o idee de cadou pentru iubitul tau care il va ajuta sa se trezeasca dimineata. Acest ceas desteptator, este accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din camera unui baiat. In momentul cand alarma suna, tinta se ridica si pentru a o opri trebuie sa tragi cu pistolul din pachet in ea.

ceas desteptator cu tinta si pistol

ochelari din lemn polarizati

4. Joc ruleta ruseasca cu 16 shoturi - Iubitului tau ii place distractia si intalnirile cu prietenii?  Atunci am gasit pentru tine una din cele mai potrivite idei de cadouri pentru iubit. Jocul ruleta ruseasca cu 16 shoturi este cadoul perfect pentru el! Surprinde-l cu un joc amuzant, ideal pentru serile cu amicii si bucurati-va de zambete largi si momente deosebite.

joc ruleta ruseasca cu 16 soturi

joc ruleta ruseasca

5. Papion luminos LED - Te-ai plictisit de papioanele si cravatele clasice? Iubitul tau are nevoie de un papion original! Ofera-i in dar un papion luminos LED si ajuta-l sa atraga toate privirile la evenimentele importante din viata voastra. Este o idee de cadou pentru iubit care va acapara toate privirile. E amuzant, deosebit si original. 

papion lumos cu led

papion luminos cu led

Cu siguranta acum e greu sa iei o decizie dupa ce ai citit acest top cu idei de cadouri pentru iubit, dar noi iti garantam ca orice ai alege din selectia noastra, va avea succes. 


Postari mai vechi Postari mai noi