Top 5 cadouri pentru ea

Cauti un cadou pentru ea, pentru femeia de langa tine care ti-e aproape si la bine si la rau? Ti-am pregatit un top 5 idei de cadouri pentru ea, de unde poti alege ceea ce se potriveste mai bine. Daca vrei sa-i daruiesti cadouri originale si cu adevarat scoase din tipar, lasa-te insipirat de recomandarile noastre.

1. Husa pachet tigari - Ea...cea mai speciala persoana din viata ta, merita cel mai frumos cadou, nu-i asa? Husa pentru pachetul de tigari face parte din cele mai frumoase cadouri pentru ea, extrem de elegant si care o va surprinde placut cu siguranta. Daca este fumatoare, cu siguranta va aprecia aceasta husa in care isi va putea pune tigarile, astfel scapand de imaginile agresive de pe clasicele pachete de tigari.

husa pachet tigari

husa tigari

2. Jurnal personal vintage - Amintirile ne fac intotdeauna sa retraim momentele frumoase din viata noastra. Jurnalul personal vintage este un cadou pentru ea absolut perfect datorita designului unic. Se potriveste femeilor puternice, rafinate, care stiu sa aprecieze calitatea. O va incanta sa aiba un loc al ei in care sa isi pastreze toate amintirile si gandurile, vei vedea!

jurnal personal

jurnal personal vintage

3. Umidificator aer in forma de bec cu led - acest umidificator in forma de bec cu lumina led in interior are un design inedit si este potrivit atat in spatiile moderne cat si cele clasice. Pe langa utilitate, ofera in aer special incaperii unde este pozitionat. Este unul dintre acele cadouri pentru ea de care se va bucura toata familia. Arata foarte bine si doar ca obiect de decor datorita formei atipice si moderne.

umidificator in forma de bec

ceas femei turquoise

4. Gene luminoase LED - Genele clasice sunt deja istorie. Daca este o persoana mai indrazneata si doritoare de a incerca lucruri noi, atunci genele luminoase LED sunt cu siguranta cadoul perfect pentru ea. Acestea se aplica cu usurinta, fara a necesita timp indelungat sau pregatire speciala. Comanda chiar acum si asigura-te ca ea va fi cea care va atrage toate privirile la evenimentele la care va participa! Genele luminoase LED fac partea din categoria de idei de cadouri pentru ea mai crazy si sunt perfecte in completarea unui outfit de festival.

gene cu led

gene luminoase

5. Lumini oglinda machiaj - Femeile sunt cele care iubesc sa se machieze si sa se simta frumoase in permanenta. Daca si pentru ea, cea mai speciala persoana din viata ta, machiajul este o parte importanta din viata, atunci luminile Hollywood pentru oglinda de machiaj esunt un cadou perfect pentru ea. Profita de pretul avantajos si alege sa o faci fericita cu un cadou deosebit! Aceste lumini se monteaza pe oglinda si ajuta foarte mult in procesul de machiaj. Iti garantam ca acesta este una dintre cele mai bune optiuni de cadouri pentru ea.

lumini oglinda machiaj

becuri oglinda machiaj

Suntem convinsi ca ti-am usurat procesul de cautare de cadouri pentru ea si ca macar unul dintre produsele enumerate in top se potrivesc femeii importante din viata ta. Scapa de clasicul buchet de flori si cutia de ciocolata din market si fa-o sa se simta speciala cu un cadou original, scos din banal.


Postari mai vechi Postari mai noi