Top 5 cadouri pentru mama

Mama este femeia cea mai importanta din viata fiecaruia dintre noi, astfel merita cele mai frumoase cadouri cu orice ocazie. Ti-am pregatit un top 5 cadouri pentru mama de unde poti alege ceea ce i se potriveste.

1. Forme pentru cafea - acest set de 16 forme pentru cafea este perfect pentru cei care savureaza o cafea buna in intimitatea propriei locuinte. Cu aceste forme vei surprinde pe cei dragi care vor aprecia efortul depus. Grabeste-te, stocurile sunt limitate.

forme cafea

set forme cafea

2. Husa pachet tigari - pentru mamele care fumeaza, am pregatit husa pentru pachetul de tigari care ofera protectie sporita si acopera mesajele si imaginile deranjante. Husa ofera eleganta si mult bun gust pentru cea care o detine.

husa pachet tigari

husa tigari

3. Paturica sirena - surprinde-ti mama cu aceasta patura in forma de coada de sirena care ofera un confort sporit si protectie impotriva frigului in anotimpurile reci si nu numai. Patura este perfecta pentru a te relaxa pe canapea sau sezlong, pentru a citi o carte si multe alte situatii.

patura sirena

patura coada sirena

4. Instalatie cleme foto iluminate - mama pastreaza multe amintiri si fotografii. Surprinde-o cu aceasta instalatie cu cleme foto iluminate unde poate pastra cele mai importante fotografii cu familia si prietenii. Grabeste-te, stocurile se epuizeaza rapid.

instalatie cleme foto

instalatie cleme fotot iluminate

5. Carte seif mare - lucrurile cele mai de pret merita o atentie deosebita. Aceasta carte care in esenta este un mic seif pentru bijuterii, bani sau acte este cadoul perfect pentru mama, cadoul care se integraza de minune in orice biblioteca printre carti normale.

carte seif

 

set ghivece decorative

 

cadouri pentru mama


Postari mai vechi Postari mai noi