Top 5 cadouri amuzante

Distractia va caracterizeaza? Ti-am pregatit un top 5 cadouri amuzante pentru tine si prietenii tai. Indiferent de ocazie, vei starni hohote de ras cu un cadou din lista noastra. Da o tura prin lista de idei de cadouri amuzante de mai jos si alege cadoul perfect.

1. Tasta enter pentru dat cu pumnul - pentru persoanele care au un job de birou stresant si sunt mai mereu nervoase recomandam tasta enter pentru dat cu pumnul, tasta pe care isi pot descarca nervii fara sa se raneasca pe ei sau pe cei din jur. Se conecteaza la USB si functioneaza exact ca si tasta enter de pe tastatura. Este confectionata din burete si este creata special pentru a incasa lovituri.

tasta enter gigantica

tasta enter uriasa

2. Decoratiuni pentru petrecerea miresei - daca urmeaza sa participi la un chef de burlacite, acesta este cadoul perfect. Mesajul ilustrat starneste rasete dar totodata este potrivit unei viitoare mirese. E un cadou auzant perfect pentru a decora spatiul unde se organizeaza petrecerea burlacitelor. Grabeste-te, stocurile se epuizeaza rapid.

cadou petrecere burlacite

decoratiuni petrecerea burlacitei

3. Joc invarte si bea - jocul acesta este o reinterpretare a clasicului joc cu sticla care trebuia invartita si aceasta indica persoana care trebuie sa bea. Acum, trebuie doar sa invarti de sageata si aceasta indica persoana care trebuie sa bea shotul din centru. Daca esti in cautare de o idee da cadou amuzant care sa implice si alcool, atunci acest produs este perfect pentru tine si gasca ta. Jocurile de baut sunt intotdeauna de efect si sunt apreciate de toata lumea.

joc shoturi

joc bautura

4. Joc ruleta ruseasca cu 16 shoturi - serile petrecute cu prietenii sunt mult mai reusite cu un astfel de joc. Acesta este o ruleta dar nu sunt folositi banii ci shoturile. Numarul pe care cade bila indica shotul care trebuie consumat de catre jucator. Este perfect pentru orice fel de context, de la zile de nastere la cadouri pentru Secret Santa. Este unul din cele mai apreciate cadouri amuzante din colectia noastra - ia-l cu incredere, va genera multe momente de distractie.

joc ruleta ruseasca shoturi

joc ruleta cu shoturi

5. Sapca si par de jamaican - cei pasionati de cultura si obiceiurile jamaicane pot sa poarte aceasta sapca si par articifial asemeni jamaicanilor pentru a parea unul dintre ei. Distractia este maxima in momentul cand prietenii vor vedea infatisarea. E o idee de cadou perfecta pentru orice fel de petrecere, cu sau fara masti.

sapca jamaican

sapca si par de jamaican

Daca nu ai gasit in lista de mai sus de cadouri amuzante nimic care sa iti surada te invit sa rasfoiesti restul paginilor de pe Incredible.ro - cu siguranta vei gasi cadoul perfect. 

 


Postari mai vechi Postari mai noi