Top 5 cadouri online

Urmeaza un eveniment important la care iei parte dar nu ai timp sa umbli prin magazine? Te-ai gandit ca cea mai usoara cale este sa optezi pentru cadouri online care sa fie potrivite pentru oricine si care sa nu necesite timp in alegerea lor? Ti-am pregatit un top 5 idei de cadouri online care pot fi livrate direct la usa ta in cel mai scurt timp, fara ca tu sa fii nevoit/nevoita sa pierzi timp prin malluri. 

1. Jurnal elegant cu coperta de piele - amintirile trecute intr-un jurnal sunt de nepretuit pentru orice persoana. Jurnalul are coperta de piele finisata la cele mai inalte standarde si cu siguranta este o optiune buna de cadou online pentru o persoana care apreciaza lucrurile vintage si de calitate.

jurnal cu coperta de piele

jurnal elegant cu coperta de piele

2. Tabachera 20 tigari - pentru cei care fumeaza am pregatit o tabachera eleganta. Pachetele de tigari contin imagini si mesaje deranjante iar pentru asta recomandam utilizarea unei tabachere care totodata ofera si protectie ridicata pentru tigari impotriva factorilor de mediu externi. In plus, este eleganta, rafinata si cu siguranta este genul de cadou online care i se potriveste oricarui fumator.

tabachera

tabachera pentru tigari3. Seif ascuns in dictionar - seiful mascat este o alte idee de cadou online foarte inspirata si este solutia optima pentru a proteja diferite lucruri de valoare: bani, bijuterii, acte. Acest seif se integreaza perfect printre cartile din biblioteca fara a da de banuit si se potriveste oricui, pentru ca toata lumea are valori intr-o locuinta pe care doreste sa le protejeze.

seif dictionar

seif carte

4. Copac cu poze - acest copac este de tipul DIY (do it yourself) adica trebuie sa il construiesti dupa bunul plac si sa il amplasezi in cel mai potrivit loc din casa ta. Pastreaza-ti amintirile cu cei dragi, familie, prieteni, la loc de cinste sau opteaza pentru acesta idee de cadou online. Iti garantam ca va avea un impact pozitiv asupra persoanei careia ii vei darui acest copacel, mai ales daca i-l pregatesti tu pe un perete cu poze reprezentative relatiei voastre de prietenie sau de alta natura.

copac cu poze

pom cu poze

5. Bratara cu plosca ascunsa - fetele petrecarete au nevoie de o astfel de bratara care se afla in preferintele tinerilor. In interiorul bratarii se gaseste o plosca ascunsa, astfel, poti lua bautura preferata cu tine oriunde doresti fara probleme si este una din cele mai bune optiuni de cadouri online amuzante.

bratara cu plosca ascunsa

bratara plosca

Pe incredible.ro gasesti o multime de cadouri online speciale, menite sa-ti protejeze timpul pretios si rabdarea. Cu siguranta orice alegi din acest top de idei de cadouri online, vor avea succes.


Postari mai vechi Postari mai noi