Top 5 cadouri haioase

Pentru tine si prietenii tai am pregatit un top 5 cadouri haioase cu ajutorul carora petrecerile vor fi mult mai distractive. Cele 5 idei  de cadouri amuzante sunt extrem de apreciate in randul tinerilor de pretutindeni si cu siguranta vor starni multe hohote de ras in gasca ta.

1. Cana in forma de "rahat" - realizata dupa cunoscutul emoticon de pe WhatsApp, aceasta cana a starnit interesul celor care lucreaza la birou si doresc un obiect amuzant care sa primeasca admiratia celor din jur. Este un cadou haios care cu siguranta va deveni vedeta incaperii in care se va afla. Cana este realizata din materiale foarte rezistente la uzura in timp.

cana emoticon caca

cana haioasa

2. Cana amuzanta - aparent o cana simpla, aceasta are pe exterior un mesaj motivant pentru orice persoana, dar in momentul cand aceasta este ridicata, pe partea inferioara este un desen care este exact contrariul. In randul colegilor, cana starneste hohote de ras si este una dintre cele mai bune idei de cadouri haioase pentru prieteni sau sef.cana amuzanta

cana amuzanta cu mesaj

3. Ceas desteptator cu tinta si pistol - potrivit pentru persoanele care nu reusesc sa se trezeasca dimineata si intarzie la munca/scoala. Acest ceas desteptator cu tinta si pistol reprezinta intruchiparea perfecta a unui cadou haios pentru intarziati. In momentul cand suna alarma, tinta se ridica si pentru a o opri trebuie sa o lovesti cu ajutorul pistolului din pachet.

ceas desteptator cu tinta si pistol

ceas cu alarma cu tinta si pistol

4. Capac sticla de vin cu cifru - acest capac pentru sticle cu cifru, este una din cele mai bune optiuni cand vorbim de idei de cadouri haioase. Butelia de vin preferata va  fi mereu protejata cu acest dop, iar bautura nu poate fi consumata fara a reusi ca acesta sa fi inlaturat. Totodata, capacul ofera protectie daca doresti ca o sticla de vin sa ramana neatinsa de "raufacatori".

capac sticla de vin cu cifru

capac butelie de vin cu cifru

5. Joc ruleta cu 16 shoturi - jocul de ruleta s-a reinventat si poate fi jucat impreuna cu prietenii, dar nu pe bani, ci pe bautura. Este unul dintre cele mai prezente obiecte la petrecerile din America si este categoric o idee de cadou haios pentru prieteni. Numarul unde cade bila indica shotul care trebuie baut de catre jucator. In functie de noroc, fiecare bea o anumita bautura. Garantam distractie maxima!

ruleta shoturi

joc ruleta 16 shoturi

 Te-au inspirat produsele din topul nostru de cadouri haioase? Speram ca ai gasit macar un obiect pe care sa-l poti da cadou prietenilor tai si care sa aduca multe rasete in gasca voastra.


Postari mai vechi Postari mai noi