Idei de cadouri de Craciun pentru el

Se apropie Craciunul, o sarbatoare cand toata lumea isi face cadouri. Ti-am pregatit o lista de cadouri de Craciun pentru el cu care garantam ca reusesti sa il surprinzi intr-un mod foarte placut. Nu iti mai pierde timpul prin aglomeratia din magazine inainte de Sarbatorile de Iarna - comanda-i cadoul online, din confrotul casei tale, in doar cateva minute. Fara stres, fara inghesuiala, fara ore pierdute prin magazine... aceste idei pentru cadoul de Craciun vor face procesul simplu si placut:

Cana Mesterului - daca iubitul/prietenul/sotul este pasionat de mici modificari prin casa atunci cadoul perfect este aceasta cana cu maner deosebit. Cana pentru mesteri este realizata din materiale de inalta calitate iar manerul acesteia imita fidel un ciocan. E genul de cadou la pret redus insa cu efect urias - e posibil sa foloseasca aceasta cana zilnic pentru multi ani de zile!

cana ciocan

umbrela katana

 

Carafa decorativa glob - carafa cu robinet in forma de glob pamantesc este potrivita oricare decor, dar mai ales intr-un birou sau living elegant. Aceasta se poate utiliza usor cu ajutorul palniei - in interior se poate introduce bautura preferata pe care o poti apoi savura in stil. E o minunata idee de cadou de Craciun pentru barbati puternici si rafinati. Grabeste-te, stocurile sunt limitate.

carafa in forma de glob

carafa decorativa glob

Cana de cafea LEGO - cana de cafea customizabila cu piese de LEGO este cadoul perfect pentru cei pasionati de binecunoscutul LEGO. Dintr-o banala cana, adaugand piese pe peretii exteriori ai acesteia, aceasta se transforma in diverse obiecte cu ajutorul pieselor de LEGO. E un cadou de Sarbatori ideal pentru un barbat care se va bucura de nostalgia dupameselor interminabile petrecute langa ladita cu LEGO.

cana lego

cana de cafea lego

Cravata luminoasa ledin zilele noastre nici o banala cravata nu mai e ce a fost ci este tehnologizata. Prin intermediul tehnologiei LED, cu doar o apasare de buton, dintr-o simpla cravata aceasta se lumineaza si capteaza toata atentia celor din jur la evenimentul la care esti prezent. E un cadou de Craciun pentru barbati care se poate folosi chiar si in noaptea de Ajun, dar, mai ales, in noaptea de Revelion!

cravata led

cravata cu led

 

Termos in forma de obuz - un cadou perfect pentru el - il poate lua in orice drumetie si se va simti un mic Rambo de fiecare data cand va deschide acest termos. Construit din materiale de calitate care mentin excelent temperatura lichidului din el, acest termos impresioneaza prin forma si designul sau, precum si prin calitatea materialelor. 

termos obuz, cadoul ideal de Sarbatori

cravata cu led

 

Pahar cu glont - un cadou cu adevarat surprinzator dar care va fi apreciat al maxim de orice barbat. Acest pahar are un "glont" infipt in el - arata foarte realist si e de un impact vizual extraordinar de mare. E un cadou barbatesc memorabil si atipic, insa efectul sau de WOW e garantat!

pahar cu glont

cravata cu led

Acestea sunt doar cateva dintre sugestiile de cadouri de Craciun pentru barbati pe care le-am selectat din colectia noastra de cadouri pentru el. In caz ca nu ai gasit cadoul perfect pentru el de aceste sarbatori atunci te invit sa rasfoiesti prin sutele de produse si cadouri pentru barbati pe care le oferim.


Postari mai vechi Postari mai noi