Top 5 cadouri pentru ziua indragostitilor

Se apropie ziua indragostitilor dar nu ai idee ce cadou sa ii cumperi jumatatii tale? Ti-am pregatit un top 5 cadouri pentru ziua indragostitilor de unde poti alege ceea ce e potrivit pentru voi si pentru relatia voastra. Arata-I iubirea pe care i-o porti si fa-i un cadou pe care sa il tina minte toata viata. Iubirea poate fi evidentiata prin mici cadouri, dar cu o incarcatura emotionala nemarginita.

1. Tabachera 20 tigari - mesajele si imaginile de pe pachetele de tigari sunt deranjante pentru majoritatea dintre noi, dar cu aceasta tabachera in care incape fix un pachet de tigari acestea sunt date uitarii. Totodata, materialul din care este realizat aceasta tabachera ofera un grad ridicat de protectie pentru tigarile depozitate in interior. Iubitul tau v-a indragi acest cadou daca este fumator. Tabachera confera eleganta si rafinament celui/celei care o utilizeaza.

tabachera tigari

tabachera tigari

2. Umidificator aer in forma de bec cu led - surprinde-ti jumatatea cu acest obiect de decor deosebit care are insa si o utiliate, este un umidificator de aer cu led. Datorita tehnologiei led, aceasta creeaza o ambianta calda, placuta in incaperea unde este asezat. Unul din cele mai cautate cadouri pentru ziua indragostitilor a revenit in oferta noastra deoarece este potrivit atat femeilor cat si barbatilor. Ce mai frumos decat un cadou care este potrivit amandurora si care transforma o seara obisnuita intr-una romantica.

umidificator aer in forma de bec cu led

umidificator aer cu led

3. Pahar cu glont – va plac filmele politiste, va petreceti serile uitandu-va la seriale din categoria actiune? Surprinde-ti jumatatea cu cel mai nou produs din categoria cadourilor pentru ziua indragostitilor, paharul cu glont. Paharul este realizat din sticla si glontul este o copie fidela a unuia adevarat de calibru mare. Arata-i cat de piternic/puternica este oprind un glont cu ajutorul unui pahar deosebit. Grabeste-te, unul dintre cele mai interesante cadouri pentru ziua indragostitilor se gaseste in stoc limitat.

pahar cu glont

pahar cu glont

4. Casca de baut – partenerul tau adora berea si o consuma cu absolut orice ocazie? Usureaza-i viata cu aceasta casca de baut care are suport pentru fix doua doze de bere. Dozele sunt conectate la un furtun, astfel fara nici cel mai mic efort iubitul tau poate savura licoarea preferata fara sa mai poarte grija dozelor de bere uitate prin diferite locuri ale casei. Cu ocazia zilei indragostitilor merita un astfel de cadou!

casca de baut

ochelari de soare unisex

5. Ochelari pentru concert cu led - ochelarii pentru concert sun potriviti atat pentru femei cat si pentru barbati si atrag toate privirile celor din jur. Cu o simpla apasare de buton, rama acestor ochelari se lumineaza si dintr-o pereche banala de ochelari se transforma in cel mai cool gadget. Anul acesta sunt cel mai potrivit cadou pentru ziua indragostitilor deoarece pe timpul verii el/ea v-a face furori la toate festivalurile care au loc.

ochelari concert led

ochelari cu led

Ti-au placut produsele care alcatuiesc acest top 5 cadouri pentru ziua indragostitilor? Daca da, ce mai astepti, plaseaza o comanda deoarece stocurile se reduc vazand cu ochii. Nu merita sa ratez o asemenea sansa!

 cadouri pentru ziua indragostitilor


Postari mai vechi Postari mai noi