Top 5 cadouri de nunta

Urmeaza sa iei parte la cel mai frumos moment din viata unor tineri, iar pe langa clasicul cadou financiar doresti sa ii surprinzi cu un mic cadou deosebit? Cadourile din aceasta lista vor bucura proaspatul cuplu de miri si vei reusi sa ii surprinzi intr-un mod extrem de placut. Ti-am pregatit un top 5 cadouri de nunta de unde poti alege cel mai potrivit cadou.


1. Set 4 tacamuri curcubeu - setul de tacamuri care are o coloare inedita sunt extrem de apreciate in randul tinerilor care isi doresc ceva nou in bucatarie. Materialul din care sunt realiate aceste tacamuri este de inalta calitate si ofera rezistenta sporita in timp. Acest set de 4 tacamuri este unul dintre cele mai apreciate cadouri de nunta deoarece se potrivesc in orice casa si dau culoare oricarei mese in familie sau cu prietenii.

tacamuri curcubeu

set tacamuri curcubeu

2. Perna steluta luminoasa - pernele nu mai sunt doar simple obiecte care ne fac somnul mai bun ci acum sunt luminate cu ajutorul tehnologiei led si sunt alese si in ton cu design-ul camerei pentru a se integra cat mai bine si a crea o ambianta placuta. Pernuta in forma de stea este potrivita atat in camera copilului cat si intr-un living modern si spatios. Alege culoarea preferata si bucura-te de momente magice.

perna stea luminoasa

perna steluta luminoasa

3. Litere luminoase LOVE - utilizate ca si obiect de decor in orice incapere sau pe terasa, aceste litere luminoase LOVE sunt cadoul perfect pentru tinerii casatoriti, un cadou deosebit si totodata foarte atractiv din cateogria cadouri de nunta. Lumina oferita de leduri este una calda si creeaza o atmosfera romantica. Aceste litere pot fi plasate in absolut orice loc deoarece nu au nevoie de alimentare la priza, functionand doar cu baterii. Grabeste-te, stocurile sunt pe terminate.

litere cu lumina love

litere luminoase

4. Instalatie cleme foto iluminate - amintirile frumoase de la nunta alaturi de familie si prieteni merita un loc deosebit in casa. Aceasta instalatie cu cleme foto iluminate prin intermediul tehnologiei led reprezinta modalitatea perfecta de a scoate in evidenta cele mai importante momente din viata tinerilor casatoriti. Poate fi assezata absolut oriunde deoarece se alimenteaza de la baterii si creeaza o atmosfera placuta, calda. E perfect drept cadou pentru ea!

instalatie cleme foto iluminate

cleme fotot luminoase

5. Copac cu poze - Ofera un design unic casei cu acest copac cu poze care trebuie construit chiar de tine sau de persoana careia il faci cadou. Pozele le poti aseza cum doresti iar la final garantam un aspect unic si atragator pentru orice incapere. Ce e mai frumos decat sa ti toate pozele de la nunta pe un perete aranjate sub forma unui copac care reprezinta viata, eternitatea si prosperitatea? Unul din cele mai frumoase si mai utile cadouri de nunta disponibile pe site-ul nostru este acest copac cu poze.

copac cu poze

copac cu poze de perete

Daca ti-a placut selectia de cadouri pe care am pregatit-o pentru tine te invitam sa descoperi multitudinea de cadouri pentru diferite ocazii disponibila pe Incredible.ro

cadouri de nunta


Postari mai vechi Postari mai noi