Top 5 cadouri de baieti

Esti in cautare de cadouri de baieti, dar lipsesc ideile si inspiratia? Ti-am pregatit un top 5 idei de cadouri de baieti care speram sa te ajute in alegerea darului perfect pentru persoana speciala din viata ta. In acest top ti-am selectat cele mai cautate cadouri de anul acesta, care se potrivesc oricarui baiat, indiferent de varsta. Fie ca e pasionat de masini, arme sau alte activitati specifice baietilor, iti garantam ca produsele din topul nostru vor reprezenta cadoul perfect pentru el.

1. Ceas desteptator cu tinta si pistol - cadoul perfect pentru baietii care au probleme cu trezitul dimineata, nu reusesc sa auda alarma si mereu intarzie, dar si pentru cei care sunt pasionati de arme. Acest ceas desteptator se opreste din sunat doar in momentul cand tinta este lovita cu ajutorul pistolului din pachet. Cu siguranta este genul de cadou util, dar totodata amuzant. La fiecare trezire se va distra cu acest ceas si cu siguranta o sa-i faci diminetile mai usoare si mai dulci.

ceas desteptator cu tinta si pistol

ceas cu tinta si pistol

2. Tabachera 20 tigari - fumatorii nu mai sunt nevoiti sa suporte imaginile si mesajele deranjante de pe pachetele de tigari, deoarece acum avem disponibila pentru ei tabachera pentru 20 de tigari care ofera eleganta si totodata protectie sporita impotriva factorilor externi. Este un cadou de care se va bucura daca este fumator si care il va ajuta sa inlocuiasca banalul si clasicul pachet de tigari cu acesta tabachera mult mai rafinata. Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-i acest cadou daca ii place sa fie atent la detalii.

tabachera tigari

tabachera pachet tigari

3. Capac sticla de vin cu cifru - fa-i o farsa unui prieten si la aniversarea acestuia ofera-i un cadou inedit. Pe sticla preferata de vin pune acest capac special cu cifru si un cod pe care sa-l ghiceasca. Garantam faptul ca vei starni zampete pe fetele tuturor cu un astfel de cadou amuzant pentru baieti. Cu siguranta toata lumea va dori sa-l incerce. Ajuta-l sa-si protejeze bautura preferata, mai ales daca sta in chirie sau un in camin cu mai multi baieti. Daca esti in cautarea unui cadou de baieti care se afla in aceasta situatie, nu mai sta pe ganduri si cumpara-i acest capac de sticle cu cifru. Cu siguranta este cadoul perfect pentru el.

capac vin cifru

capac sticla de vin cu cifru

4. Sticker galaxie 3D - Uite aici un cadou de baieti cu adevarat revolutionar. Un sticker de podea 3D care se potriveste in orice camera de baieti si care va schimba total aspectul acesteia. Este genul de cadou pentru el de care se va bucura in fiecare zi si de cate ori o sa-l priveasca o sa-si aminteasca de tine cu drag. Stickerul are un design modern cu o grafica senzationala care reprezinta galaxia si cu un print extrem de calitativ.

sticker galaxie 3D

ochelari din lemn polarizati

5. Joc ruleta cu 16 shoturi - cadoul perfect pentru baietii pasionati de ruleta este prezent pe site-ul nostru. Acest joc de ruleta cu shoturi este perfect pentru serile cu prietenii pusi pe distractie. Numarul unde cade bila indica shotul care trebuie consumat de catre jucator. In aceste pahare se toarna diferite tipuri de bautura si fiecare bea dupa cum ii este ,,norocul''. Este genul de cadou pentru baieti de care se bucura toata gasca. Este interactiv, distractiv si cu siguranta ajuta la dezvoltarea unor amintiri amuzante intre prieteni. Poti sa oferi ruleta cadou cu ocazia majoratului, a unei zile de nastere sau pur si simplu cu ocazia unei iesiri la cabana.

joc ruleta shoturi

joc de ruleta cu shoturi

Speram ca acest top 5 cadouri de baieti te-a ajutat in alegerea cadoului perfect pentru el. Daca nu te-am convins inca, iti mai sugeram inca doua cadouri pentru baieti, absolut memorabile:

Joc mini bilard - toti baietii sunt pasionati de biliard, asa ca de ce sa nu-i cumperi unul pe care sa-l aiba acasa? acest joc in miniatura este foarte la moda in acest an si este o idee de cadou pentru baieti, de care cu siguranta se va bucura. Este si un cadou amuzant, asa ca nu mai sta pe ganduri si cumpara-i acest joc mini de biliard.

joc mini biliard

 joc de ruleta cu shoturi

Ceasul matematicianului - cea de-a doua sugestie de cadori pentru baieti pe care dorim sa ti-o recomandam, este acest ceas cu calcule matematice. Daca ii place matematica, fizica sau orice din domeniul de real, inseamna ca acest ceas este cadoul perfect pentru el. 

ceasul matematicianului

joc de ruleta cu shoturi

Daca ai ajuns pana aici, inseamna ca produsele noastre au fost pe placul tau si probabil ai decis deja care dintre cele prezentate mai sus reprezinta cadoul ideal pentru el.


Postari mai vechi Postari mai noi