Jocuri de baut - idei de cadouri - numarul 7 e genial!

E oficial, cele mai tari idei de cadouri pentru petreceri si ocazii speciale sunt jocurile de baut. Ti-am pregatit o lista cu 27 dintre cele mai amuzante jocuri cu bautura, pahare traznite si halbe de bere extragavante. Care e preferatul tau?

1. Joc ruleta cu 16 shoturi - pariaza corect, invarte ruleta si castiga ceva mult mai tare decat banii... castiga-ti shotul! E un joc de baut perfect pentru petreceri cu gasca si se potriveste foarte bine si drept cadou.

 

2. Joc de baut Drinko - jocul perfect pentru spart gheata la orice petrecere sau intalnire informala. Alegi fisa colorata si daca nimeresti paharul de culoare corespondenta eviti shotul - daca nimeresti in paharul amicilor trebuie sa bei!

 

3. Pahar Whisky cu Spatiu pentru Trabuc  - acest pahar ingenios e perfect sculptat pentru a-ti tine trabucul in timp ce savurezi whiskey-ul preferat. E o excelenta idee de cadou pentru un barbat cu gusturi rafinate!

 

4. Decantor din Sticla - pastreaza vinul sau orice alta bautura preferata in cel mai luxos si spectaculos mod. Cu un aspect vintage si construit din sticla si lemn de calitate premium, decantorul acesta va deveni cel mai interesant obiect din camera sau biroul tau. E ideal si ca un cadou de lux cu adevarat memorabil.

 

5. Joc de baut Darts - talentele tale la darts vor fi, in sfarsit, puse la incercare. Acest joc de baut interactiv te rasplateste sau te penalizeaza cu shoturi. Atentie! Pe masura ce joci vei nimeri din ce in ce mai greu tinta 🤣

 

6. Joc De Baut Mini Baschet - cel mai tare joc de baschet la care ai participat: ratezi, bei - dai cos, nu bei (sau bei, pana la urma tu iti faci regulile). E un joc de baut amuzant si ideal de dat cadou unui amic sau coleg de birou.

 

7. Pahar cu Glont - 🔥🔥🔥 paharul antiglont e cea mai tare chestie pe care poti sa ti-o cumperi sau sa o faci cadou - punct! Comanda-l acum si peste cateva zile vei atrage absolut toate privirile cand il vei folosi printre prieteni sau colegi. 

 

 

8. Halba Bere cu Muschi - 💪 demonstreaza-le tuturor ca bicepsul se face cu multiple ridicari de halba plina. Devino sportivul suprem si trage zilnic de aceasta halba originala - prietenii tai te vor invidia. Sau fa-o cadou unui coleg de munca, e o alegere foarte creativa! 

 

9. Dozator de Bere Extinctor stinge-ti setea cu acest produs ingenios. Cumpara-ti unul pentru tine si devino "pompierul" preferat al grupului tau de prieteni sau daruieste-l unui tovaras care stie sa aprecieze berea rece (si multaaaa 🍻 🍻 🍻).

 

10. Joc de Baut Jenga - daca te distrai prin studentie cu Jenga, sau inca faci acest lucru, atunci tocmai o sa ai un moment de revelatie..... Jenga...cu... shoturi!!! E o idee de joc de baut originala si se preteaza si ca un cadou inedit pentru colegi si prieteni.

 

11.  Plosca pentru alcool si tigari - aduna-ti toate viciile intr-un pachetel practic si elegant. Aceasta plosca pentru alcool are si un compartiment ascuns pentru depozitarea a 6 tigari - e cadoul ideal pentru fumatori!

 

12. Pahar sexy - un cadou inedit si provocator care merge de minune pentru barbati, femei si chiar si pentru cupluri. Alege-ti varianta prefera (El sau Ea) sau ia-le pe amandoua pentru a forma un set de pahare foarte cool!

 

13. Joc X Si 0 Cu Shoturi - o buna idee de joc de baut pentru petreceri - simplu si aumzant, acest joc cu shoturi X si 0 face toti banii!  

 

14. Pahar cu Susu' in Jos - daca esti in cautare de un cadou original sau pur si simplu vrei sa iti cumperi tie ceva deosebit, atunci e posibil ca acest pahar "rasturnat" sa fie solutia.

 

15. Cupa Fotbal pentru Bere - devino campionul berii cu acest pahar dedicat microbistilor infocati. Merge la fix si ca un cadou pentru cineva care iubeste fotbalul.

 

16. Joc de baut cu banuti - e unul dintre cele mai populare jocuri de baut pentru party si e perfect pentru a incalzi atmosfera la orice intalnire de socializare (a se citi chefuri, cabane si alte nebunii).

 

17. Joc De Baut Cu 6 Shoturi - ghideaza bila spre planeta ta prefera si un singur lucru iti pot garanta.... se lasa cu shoturi! E un joc de baut distractiv, pentru 6 persoane - cumpara-l si te vei bucura de el in nenumarate situatii!

 

18. Stick Halba de Bere - tine-ti bericica aproape in orice context cu acest stick extravagant. Ai 4GB de spatiu, il poti agata ca breloc la chei sau il poti face cadou.

 

19. Joc invarte si bea - mai stii jocul de baut din copilarie "invarte sticla? Iti prezint varianta moderna, cu o platforma rotativa si sagetuta, si loc pentru un pahar de shot-uri. 

 

20. Set de pahare shot "chimice" - fa cadou acest set de 4 pahare parca aduse direct din Breaking Bad si bucura-te de urmatoarea petrecere in mare stil!

 

21. Casca de Baut - o idee de cadou traznita pentru un om cu mintea (berea) la cap! Casca aceasta iti va completa viata, crede-ma!

 

22. Capac sticla vin cu cifru - protejeaza-ti vinul preferat cu acest cifru ingenios. Pastrezi prospetimea vinului in timp ce te asiguri ca nu are nimeni acces la pretioasa licoare. Il poti oferi si drept cadou pentru barbati care apreciaza un vin bun.

 

23. Carafa decorativa glob - la fel de populara ca si decantorul vintage prezentat mai devreme, aceasta carafa aduce un plus de lux oricarei incapari in care o folosesti. 

 

24. Cana Cu Plosca - de cate ori iti bei cafeaua si te gandesti.... "hmmm, ar merge si o vodka!" Acum le poti avea pe amandoua - cana de incredere pentru cafea / ceai si micuta plosa atasata, perfecta pentru un strop de "creativitate".

 

25. Cana "era mai buna o bere" - ramanem in ton cu produsul de mai sus si iti prezint aceasta cana amuzanta XL. E o cana care exprima un adevar, si nu poti sa nu o apreciezi pentru asta!

 

26. Bratara cu plosca ascunsa - aceasta bratara multicolora contine o plosca ascunsa si este perfecta de cadou pentru femei care stiu sa se distreze. Cu un finish metalic cu irizatii multicolore si 100 de ml pentru bautura preferata, e greu sa nu iti doresti si tu una!

 

27. Centura Military pentru Beri - devino un Rambo al dozelor de bere si ajuta-ti camarazii la nevoie cu o bere buna si rece. E un cadou distractiv dar, culmea, e si util in drumetii, picnicuri sau chiar si la gratare.

 

Sute de alte cadouri haioase, originale, atipice si chiar utile te asteapta pe INCREDIBLE.RO


Postari mai vechi Postari mai noi