Top 5 cadouri pentru baieti

Alegerea unui cadou pentru baieti nu este intotdeauna usoara si poate sa devina  dificila daca esti in pana de idei. Tocmai din acest motiv, ti-am pregatit un top 5 idei de cadouri pentru baieti de unde poti alege ceea ce se potriveste cel mai bine pentru persoana careia iti doresti sa-i achizitionezi ceva mai deosebit.

1. Umbrela katana - cadoul perfect pentru cei pasionati de cultura japoneza si tot ceea ce are legatura cu Japonia. Umbrela imita o sabie, iar datorita manerului, aceasta chiar se aseamana perfect cu o sabie tip katana. Daca doresti sa cumperi un cadou pentru el mai deosebit, dar totodata util, cu siguranta aceasta umbrela o sa-i prinda bine. Nu o sa dai gres, pentru ca toti baietii sunt atrasi de arte martiale, iar aceasta katana va deveni o umbrela de colectie pentru el.umbrela katana

umbrela tip katana

2. Cana de cafea customizabila - pasionatii de lego au acum o cana care se potriveste perfect pentru ei, deoarece exteriorul canii este special construit pentru a putea atasa diferite piese de lego pe ea. Este un cadou de baieti cu care o sa mergi la sigur, avand in vedere ca majoritatea au fost atasati de lego in copilarie. Acesta cana imbina nostalgia infantila cu vremurile actuale, in care fascinatia pentru lego inca nu a disparut.cana cafea customizabila

cana lego

3. Sticker nori in perete 3D - o idee interesanta de cadouri pentru baieti este si acest sticker pentru perete cu nori, care ii va schimba total aspectul camerei. Stickerele de perete sunt foarte pe val in acesta perioada, iar propunerea noastra se potriveste pentru orice baiat, indiferent de varsta si personalitate. 

cadouri pentru baieti

 

suport sticla de vin

4. Tasta enter pentru dat cu pumnul - cadoul perfect pentru baieti, mai ales daca sunt pasionati de gaming, sau au un job de birou stresant. Aceasta idee de cadou pentru baieti este cea mai potrivita in acest context. Ajuta-i sa-si descarce nervii pe ea. Tasta enter pentru dat cu pumnul este un obiect foarte cautat anti-stres, dar totodata, prin conectarea la laptop/calculator, este si o tasta enter perfect functionala.

tasta enter pentru dat cu pumnul

tasta enter gigantica

5. Joc invarte si bea - cu totii cunoastem clasicul joc in care era folosita o sticla care era invartita pe masa, iar in dreptul cui se oprea, acela trebuia sa bea un shot. Lucurile au ramas la baza aceleasi, doar ca acum se foloseste acest dispozitiv cu sageata care se invarte. Este o super idee de cadou pentru baieti, de care se va bucura intregul grup de prieteni.

invarte si bea

joc invarte si bea

Acest top 5 cu idei de cadouri pentru baieti reprezinta doar o mica parte din produsele de pe site-ul nostru de cadouri. Iti mai sugeram aici inca doua cadouri ingenioase pentru baieti, iar pentru restul te invitam pe site:

Masca de cal amuzanta - este una dintre acele idei de cadouri amuzante pentru baieti. O poate purta la orice tip de petrecere, la un meci in galeria echipei preferate sau in orice alt context cu gasca.

masca de cal amuzanta

joc invarte si bea

Lampa 3D masina - un cadou pentru baieti foarte potrivit, indiferent de varsta. Aceasta lampa 3D este absolut fascinanta prin felul in care proiecteaza masina si cu siguranta baiatul care o va primi, se va bucura de ea.

lampa 3D masina

joc invarte si bea

Te-am convins? Noi speram ca da, si ca ti-a placut topul nostru idei de cadouri pentru baieti.


Postari mai vechi Postari mai noi