Top 20 idei de cadouri pentru Craciun

🎅 Se apropie sarbatorile de iarna si ai inceput sa te gandesti la idei de cadouri pentru Craciun? Daca iti place sa le daruiesti celor dragi cadouri ingenioase si deosebite, inseamna ca acest top te va inspira si va veni in ajutorul tau.

1. Lampa Saturn 3DAceasta superba lampa decorativa este imprimata cu tehnologie 3D pentru a reproduce, cat mai exact, detaliile planetei Saturn. Este un cadou perfect pentru copii dar si pentru adultii pasionati de spatiul cosmic.

lampa saturn 3d cu 16 culori
lampa saturn 3d
2. Bebelus de jucarie care inoata -  Bebelusul inotator este special conceput pentru ca pitica/piticul tau sa se simta confortabil atunci cand se afla in apa. Copiii se pot juca atat in apa (piscina, cada etc) atunci cand vor ca bebelusul sa inoate, cat si in camera, cand poate sa fie folosit ca o jucarie statica.
bebelus intotator - papusi inotatoare
bebelus care inoata
3. Set Vintage Amadeus - Acest minunat set de caligrafie contine o pana de scris naturala, un suport elegant din sticla, o calimara cu cerneala si un jurnal vintage. Prezentat intr-o cutie neagra, eleganta, setul Amadeus poate sa fie un obiect de decor rafinat, dar, in acelasi timp, il puteti folosi pentru a va scrie notite sau pentru a tine un jurnal.
set vintage amadeus
oglinda hollywood profesionala
4. 2-in-1 Lampa Si Incarcator Wireless Natur - Este un dispozitiv simplu, dar versatil, care arata superb pe orice noptiera, birou, sau alte piese de mobilier. Daca doresti sa imbini utilul cu placutul si sa ai atat o lampa moderna, cat si un incarcator Wireless, acest produs este perfect pentru tine.
lampa cu incarcator wireless
lampa cu incarcator de telefon
5. Lampa Equilibrium - Impresioneaza prin designul inovator si metoda originala prin care se porneste si se opreste. Cele 2 sfere magnetice functioneaza ca un intrerupator - ridicati sfera de jos iar aceasta va fi atrasa de sfera de sus si vor aprinde lumina lampii.
Lampa Equilibrium
lampa equilibrium
6. Lampa Luna 3D - Aceasta lampa deosebita este imprimata cu tehnologie 3D pentru a reproduce, cat mai exact, detaliile suprafetei Lunii. Este perfecta pentru copii dar si pentru adultii pasionati de spatiul cosmic.

 lampa luna 3d - lampi decorative

lampa luna 3d
7. Set 24 Tacamuri Affluence - Setul de tacamuri Affluence combina un stil royal cu designul minimalist nordic. Setul contine 24 de tacamuri - seturi complete pentru 6 persoane (cutit, furculita, lingura pentru supa si lingura pentru desert). Se potriveste perfect atat ca si cadou de cununie si nunta, precum si ca un memorabil cadou de casa noua.
tacamuri aurii cu negru
lampa univers
8. Ondulator de par Waves - Buclele de tip valuri reprezinta cea mai actuala metoda de a-ti aranja parul, iar acum, datorita noului Ondulator de Par Waves, te poti bucura de look-uri vintage si retro adaptate modei actuale.
coafura waves
ondulator de par
9. Unicorn gonflabil urias pentru zapada - Unicornul gonflabil este ideal pentru iarna dar este perfect si pentru vara. Structura acestuia ii permite sa alunece cu usurinta pe zapada, dar si sa pluteasca pe apa, astfel te poti bucura de el in mai multe sezoane!
Unicorn Gonflabil Urias Pentru Zapada
unicorn gonflabil pentru zapada
10. Cutie Pentru Bijuterii Bisou - alegerea perfecta daca doresti sa-ti pastrezi bijuteriile intr-o caseta eleganta, luxoasa si calitativa, dar in acelasi timp si in siguranta. 
cutie bijuterii
lampa univers
11. Lampa trandafir Etern - Aceasta lampa minunata contine un trandafir natural criogenat in culorile curcubeului, tratat sa reziste de-a lungul anilor, precum si un superb joc de lumini in diferite culori.

 Lampa Trandafir Etern

lampa trandafir etern
12. Umidificator lampa Luna - Este perfect pentru o sesiune relaxanta de aromaterapie, datorita aburului parfumat si a luminii ambientale create. Forma speciala si lumina emanata transforma acest umidificator intr-un obiect decorativ unic, acesta putand fi folosit chiar si ca lampa de veghe.
Umidificator Lampa Luna

umidificator lampa luna

 13. Lampa Circulara Ring Light Profesional 240 LED - Este una dintre cele mai revolutionare si performante modalitati de iluminare din industria frumusetii, vloggingului si ale studiourilor foto/video. Are luminozitate reglabila de la scazuta la super stralucitoare si trei nuante de lumina: rece, calda si naturala.

lampa circulara pentru studio

lampa circulara ring light
14. Gramofon Vintage cu USB si Bluetooth - Ascultatul muzicii nu a fost niciodata mai usor si mai placut! Acest aparat cu aspect de Gramofon Vintage vine echipat cu USB si Bluetooth pentru ca tu sa te poti bucura de muzica preferata in atmosfera aniilor '20.
gramofon vintage
benzi elastice pentru fitness
15. Set de constructie magnetic -  Este usor de asamblat si poti realiza cu el sute de modele geometrice 3D. Elibereaza-ti imaginatia si inspiratia prin aceste accesorii magnetice, iar apoi bucura-te de sentimentul realizarii unei opere de arta!
Set De Constructie Magnetic
set de constructie magnetic
16. Condei Retro - Acest superb set contine o pana de scris naturala5 varfuri de otel, un suport pentru pana si o calimara cu cerneala. E un obiect decorativ original, cu un aer retro si e ideal pentru dat cadou.
condei retro
lampa ambientala suflet
17. Patura Sirena Albastra - catifelata si calduroasa, face furori pe piata datorita designului sau neobisnuit, inspirat din coada unei sirene. Forma ei deosebita nu atinge doar inimile copiilor, ci și pe ale adultilor.
patura coada sirena
pana de scris
18. Aparat de curatat pensulele - Este o metoda eficienta si profesionala pentru a-ti curata pensulele, fiind un aparat electric inovator care le cureta in profunzime. Este usor de folosit si se potriveste cu o varietate mare de pensule. 
aparat electric de curatat pensulele - accesorii necesare makeup artisti
aparat de curatat pensule
19. Lampa ambientala Iubire -  Adaugati ambianta si stralucire intr-o camera cu lampa ambientala Iubire, care poate fi pornita in orice moment din zi sau noapte. Fabricata din lemn natural, ecologica, nu dauneaza sanatatii iar sursa de lumina LED este inofensiva pentru ochi si economiseste energie.
lampa cu led inima
lampa ambientala iubire
20. Ceas Flip Retro - Designul clasic al acestui ceas de tip flip, duce cu gandul la epoca locomotivelor cu aburi. E un cadou de lux pentru casa sau birou si functioneaza impecabil datorita mecanismului de quartz.
 Ceas Flip Retro
ceas flip retro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Idei de cadouri din anii precedenti:

1. Lampa Equilibrium

 

 2. Set 24 Tacamuri Rainbow

tacamuri affluence

3. Casuta de Asamblat Family DIY

casuta de asamblat

casuta cu etaj de asamblat

 4. Lumini Hollywood pentru Oglinda DIY

 

 5. Ceas Flip Retro 

 

 6. Lampa Saturn 3D

 

 7. Condei Retro

 

 8. Cort de Joaca

9. Poster Razuibil 100 de Lucruri de Facut In Viata

 

 10. Ondulator de Par Waves

 

 11. Termos Obuz

 

 12. Lampa Inimioara 

 

 13 Unicorn Gonflabil Urias pentru Zapada

 

 14.  Lampa Motocross Extreme

 

 15. Umidificator Aromaterapie Marble

16. Aparat de Curatat Pensulele

 

 17. Ceas Speed Demon

 

18. Bebelus de Jucarie care Inoata

19. Pana de Scris de Strut

 

 20 Lampa Trandafir Etern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cadouri pentru craciun

Alte idei de cadouri:

1. Boxa bluetooth cu apa - pentru ca fiecare Craciun are cateva ,,ingrediente" care il fac mai special, noi iti recomandam boxa bluetooth cu apa la care se pot asculta colinde. In plus, jocul ei de lumini va crea o atmosfera de vis. O poti darui oricui, pentru ca este atat un cadou pentru ea, cat si un cadou pentru el.

boxa bluetooth cu apa

boxa bluetooth cu apa

2. Cub rotativ foto - daca esti in cautarea unui cadou care sa aiba o nota mai personala, iti recomandam cubul rotativ foto, pe care poti sa adaugi cateva fotografii cu tine si persoana caruia i-l daruiesti, sau cu animalul ei/lui de companie. Intotdeauna surprizele cu fotografii sunt de efect si sunt printre cele mai inspirate idei de cadouri pentru Craciun, potrivite atat familiei, cat si prietenilor.

Cub rotativ poze

cub rotativ pentru poze

3. Cana termosensibila simbol baterie - toti iubim sarbatorile de iarna, dar ele vin la pachet si cu multa agitatie inainte. Goana dupa cadouri, impodobirea bradului, pregatirea casei si a bucatelor specifice de Craciun, toate presupunand efort si implicare inainte de frumoasa sarbatoare. Daca vrei sa-i umpli cuiva ,,bateriile'' dupa toate astea, fa-i cadou o cana termosensibila care are acest simbol al energiei, perfecta pentru un lapte cald cu cozonac in dimineata de Craciun.

 

 

cana termosensibila

cana termica baterie

4. Ceas led cu tableta pentru mesaje - una dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru Craciun. De este o idee atat de ispirata? Pentru ca este genul de obiect care poate sa fie daruit oricui. Poate sa fie un cadou de Craciun pentru familie, prieteni sau mai ales un cadou pentru iubit/iubita. Oricine are nevoie de un ceas pe noptiera, insa acesta este mai mult de atat, datorita faptului ca are o tableta pe care se pot scrie mesaje.

ceas led cu mesaje

ceas led cu mesaje scrise

5. Carte seifCartea seif este obiectul perfect de daruit daca mergi acasa la niste prieteni in seara de Craciun. Este un cadou accesibil, modern, util si care se potriveste tuturor membrilor dintr-o familie. Daca nu vrei sa cumperi cate ceva pentru fiecare, cartea seif te va salva. Isi pot tine in el bijuterii, bani, sau alte valori, iar designul special al seifului va face pe oricine sa creada ca este doar o carte din biblioteca.

carte seif

seif ascuns in carte

6. Instalatie cleme foto - In cazul in care te gandesti la niste idei de cadouri pentru Craciun mai specifice, instalatia cu cleme foto este o alegere safe si totodata de efect. Poti sa pregatesti niste fotografii cu amintiri si sa daruiesti aceasta ghirlanda luminoasa celor dragi. Va decora casa in spiritul sarabtorilor de iarna, iar pozele vor reprezenta punctul forte din acest cadou.

instalatie cleme foto

instalatie cleme foto led

7. Cana de cafea customizabila - Cunosti pe cineva pasionat de lego? Nu-ti mai consuma energia in incercarea de a gasi cele mai bune idei de cadouri pentru Craciun. Daca ii plac piesele lego, daruieste-i o cana customizabila pe care sa poata construi ce isi doreste de fiecare data cand consuma o bautura din ea.

cana cafea customizabila

cana piese lego

8. Lampa luna led - Lampa luna led este un obiect deorativ care contribuie la magia Craciunului datorita luminii calde pe care o imprastie intr-o incapere. Este o idee de cadou pentru familie, prieteni sau parteneri.

 

 

lampa luna

lampa ambientala luna

9. Perna steluta luminoasa - Pernuta luminoasa in forma de steluta este un accesoriu perfect pentru o atmosfera cozy. Este una dintre cele mai usoare alegeri din multitudinea de idei de cadouri pentru Craciun la care te-ai putea gandi, deoarece este genul de obiect de care se bucura oricine, indiferent de varsta. Sunt frumoase pe timp de zi, dar in mod special seara, datorita luminitelor.

perna steluta luminoasa

perna stea led

10. Cana luptatorului - Ai prieteni pasionati de lupte? Atunci cana luptatorului este perfecta ca si cadou pentru el. Are un design misterios si usor agresiv, care cu siguranta il va incanta.

cana luptatorului

Cana luptator

11. Masca de cal - Toata lumea are idei de cadouri pentru Craciun specifice sarbatorii sau anotimpului de iarna. Poate vrei sa iesi din tipare si sa faci un cadou amuzant, haios, care sa binedispuna pe toata lumea. Masca de cal este foarte populara in inreaga lume, in special in America, si este o alternativa buna pentru cadouri traznite.

masca de cal

masca de cal amuzanta

12. Ceas desteptator cu tinta si pistol - Daca esti in cautare de cadouri pentru barbati, iti sugeram acest ceas desteptator cu tinta si pistol. Da-i ocazia sa fie James Bond in fiecare dimineata cand va trage cu pistolul in tinta pentru a opri alarma.

ceas desteptator cu tinta si pistol

ceas cu tinta si pistol

13. Jurnal elegant cu coperta de pieleJurnalul elegant cu coperta din piele este un cadou rafinat, elegant, pe care il poti darui persoanelor care stiu sa aprecieze lucrurile mai speciale si mai putin comerciale.

 

 

jurnal elegant cu coperta de piele

jurnal personal vintage

14. Tasta enter pentru dat cu pumnulUite aici o idee de cadou pentru corporatisti, abosolut geniala. O tasta enter gicantica special conceputa pentru a incasa pumini. Culmea este ca si functioneaza, asa ca orice prieten de-al tau s-ar bucura sa o aiba pe birou si sa-si poata descarca nervii pe ea.

 

 

tasta enter gigantica

tasta enter pentru dat cu pumnul

15. Pahar cu glont - Pentru cei care consuma whiskey sau alte spirtoase, paharul cu glont este alegerea perfecta. Are un design elegant, luxos si masculin.

pahar cu glont

pahar glont

16. Litere luminoase - Literele luminoase sunt o super idee de cadou pentru femei, dar si pentru barbati, care cu siguranta o sa placa tuturor. Arata foarte bine ca obiect decorativ, in plus, lumina generata de acestea vor face o super atmosfera de Craciun.

litere luminoase led

litere luminoase

17. Cana pentru iubitorii de muzica - Cu siguranta cineva din familia ta este pasionat de muzica, sau ai macar un prieten caruia i s-ar potrivi un astfel de obiect. Cana cu maner din instrument muzical reprezinta o idee de cadou pentru Craciun mai speciala, de suflet, potrivita iubitorilor de muzica.

cana iubitori muzica

cana pentru iubitorii de muzica

18. Termos obuzTermosul obuz este cadoul perfect pentru barbati. Toti sunt pasionati de arme, asa ca un termos in forma de glont pe care sa-l ia cu ei la job, sigur le-ar placea sa primeasca.

 

 

termos obuz

termos glont

19. Poiector curcubeu - Cand te gandesti la Craciun, una dintre primele imagini care iti vin in minte o reprezinta luminitele de pe brad. Poiectorul curcubeu vine in completarea atmosferei de sarbatoare si il poti face cadou cu toata increderea celor dragi.

proiector curcubeu

proiector curcubeu led

20. Cana in forma de anvelope auto - Inchidem topul cu idei de cadouri pentru Craciun, cu o recomandare pentru barbati. Cana in forma de anvelope auto este o optiune care i se va potrivi manusa oricarui barbat pasionat de masini, motoare sau orice masinarie pe roti.  

 

 

cana anvelope

cana roti

 

 


Postari mai vechi Postari mai noi