Top 10 idei de cadouri pentru sef - vezi numarul 6!

Cauti un cadou pentru sef dar nu ai nici cea mai vaga idee ce sa ii cumperi? In urma vanzarilor si a parerilor clientilor ti-am pregatit un top 10 idei de cadouri pentru sefi de unde sa alegi ceea ce e potrivit. Fa-i sefului tau un cadou memorabil si vei putea, in viitor, sa negociezi mai usor salariul sau zilele de concediu :)

1. Tasta enter gigantica pentru dat cu pumnul - sefului tau i s-ar potrivi aceasta tasta gigantica cu rol anti-stres pe birou. Pe langa functia de anti stres datorita materialului moale din care este creat, aceasta tasta se poate conecta la laptop/calculator prin intermediul portului USB si devine tasta enter complet functionala. E un cadou inedit si amuzant si va fi apreciat la maxim de cel ce il primeste. Se stie, un sef relaxat e un sef generos, asa ca nu mai sta pe ganduri!

tasta enter gigantica
tasta enter gigantica

2. Joc ruleta ruseasca 16 shoturi - daca sefului tau ii place distractia atunci cadoul perfect pentru serile cu prietenii il reprezinta jocul de ruleta cu sloturi. Locul unde cade bila indica shotul care trebuie consumat de catre cel care joaca. Recomandam jocul in minim 4 persoane si garantam distractia! Este genul de cadou pentru seful tau care poate ajuta la intarirea legaturilor intre el si tine, alaturi de restul colegilor.

joc ruleta shoturi

joc ruleta cu shoturi

3. Cana termosensibila cu baterie - cana perfecta pentru sefi este aceasta cu un design deosebit datorita faptului ca pe laterale exista imprimata o baterie care, in momentul cand in interior e introdusa o bautura calda (ceai, cafea), se face de culoare verde asemeni uneia de telefon. E un cadou pentru office absolut perfect - cafeaua de dimineata va fi mai prietenoasa cu o asemenea cana.

cana termosensibila

cana termica baterie

4. Pahar cu susu' in jos - daca ai genul de sef care mai iese la o bere cu angajatii, atunci acest pahar e o alternativa excelenta de cadou. Sticla de cea mai buna calitate e modelata sub forma unei jumatati de sticle de bere intoarsa cu capul in jos. E perfect pentru savurat o bere in cel mai inedit mod posibil si reprezinta, parerea mea, cel mai potrivit cadou pentru seful care are o relatie de prietenie cu angajatii.

5. Capac de sticla cu cifru - capacul are dubla functie - nu lasa vinul sa se rasufle si, datorita combinatiei de cifru, poate proteja accesul cuiva nedorit la pretiosul lichid. Pe langa functiile practice, acest capac de sticla e si un cadou original si amuzant - daruieste-l sefului tau si vei avea cu siguranta o reactie pozitiva.
capac sticla vin cu cifru
6. Pahar whiskey cu loc pentru trabuc - acest pahar combina intr-un mod spectaculos savurarea unui whiskey de calitate cu senzatia de putere si lux data de un trabuc cubanez. Dintre toate sugestiile noastre de idei de cadouri pentru seful tau e posibil ca aceasta sa fie cea mai "la fix". E un cadou rafinat, util si cu siguranta ca seful tau nu a mai vazut asa ceva pana acum.
pahar whiskey pentru iubitul tau
7. Ceas invers - poti sa faci un cadou de care sa se bucure tot biroul. Ceasul invers are un mod interesant de a se face remarcat - te uiti la el cu coada ochiului pentru a vedea ora, totul pare normal dar totusi ceva nu se potriveste. DOar cand te uiti mai atent observi ca cifrele sunt dispuse in ordine inversa, de la dreapta spre stanga. E o idee de caoud amuzanta si potrivita in orice context si pentru orice tip de sef ai avea.

 

Ceas de perete invers

breloc antistres

8. Cesti de cafea CTR ALT DEL - setul de 3 cesti pentru cafea reprezinta o idee excelenta de cadou office. Se potriveste de minune in orice spatiu dfe lucru in care calculatorul are un rol principal. Cele 3 cesti sunt facute din plastic fin si rezistent (mult mai practice decat niste cesti de portelan care se sparg) si pot fi folosite chiar ca si obiect de decor in birou. Impresioneaza-ti seful ITst cu alegerea aceasta amuzanta si inedite.

 

cesti cafea ctrl alt del, cadouri pentru ek

cesti ctrl alt del informaticieni

9. Cana LEGO customizabila - ok, acum e seful tau, dar sa nu uitam ca a fost si el copil... candva :) Daca vrei sa ii faci un cadou inteligent, amuzant si util in acelasi timp, atunci ai gasit solutia perfecta. Cana customizabila vine cu un set de piese aleatorii si se potriveste cu orice piese de LEGO. Cana e facuta din plastic solid, de foarte buna calitate, ceea ce inseamna ca e aproape indestructibila si e garantat faptul ca va provoca multe ore de amuzament pentru cel ce o foloseste.

cana lego
10. Dictionar seif - aspectul exterior e cel al unui banal dictionar, insa interiorul sau ascunde, de fapt, un seif! E perfect pentru a pastra obiecte mici cu valoare mare - chei de masina, bani, bijuterii. Deghizarea intr-o carte comuna face acest seif sa fie extrem de sigur, iar seful tau va aprecia cu siguranta aceasta idee de cadou haioasa si geniala. Chiar daca e ultimul listat in topul nostru, acest seif-dictionar reprezinta una din cele mai originale idei de cadouri pentur sefi sau colegi de servici.
carte seif - idee originala de cadou pentru sef

 

Top 10 idei de cadouri pentru seful tau


Postari mai vechi Postari mai noi