Top 10 cadouri haioase pentru barbati – Numarul 9 este potrivit pentru orice barbat

Ti-am pregatit o selectie de cadouri pentru el iesite din sfera normalului. Daca esti in cautare de obiecte mai deosebite si vrei sa spargi gheata cu ceva mai memorabil, atunci vezi produsul care i se potriveste cel mai bine din acest top de cadouri haioase pentru barbati.

1. Ceas desteptator cu tinta si pistol - Barbatilor le plac armele, gloantele si filmele de actiune. Cu acest ceas desteptator, vor avea ocazia sa se simta intr-un asemenea  film in fiecare dimineata, cand vor folosi pistolul pentru a opri alarma.

ceas desteptator cu tinta si pistol

ceas desteptator cu pistol

2. Joc ruleta cu 16 shoturi - Jocuri cu alcool? O da... Acest joc de ruleta cu 16 shoturi este printre cele mai populare jocuri de la petrecerile din America. Este unul dintre acele cadouri haioase pentru barbati, de care isi vor aminti si femeile.

ruleta cu shoturi

joc ruleta cu 16 shoturi

3. Tasta enter pentru dat cu pumnul - Daca esti in cautare de un cadou pentru el, dar de care sa se bucure toata gasca, atunci tasta enter pentru dat cu pumnul o sa-i stranga pe toti gramada. E amuzanta, pregatita pentru incasat pumni si pe deasupra, mai si functioneaza ca o tasta normala. Reprezinta una din cele mai insiprate idei de cadouri haioase pentru barbati.

tasta enter gigantica

tasta enter uriasa

4. Cana boxCana box are un design fin, luxos si foarte masculin. Cumpara acest cadou pe el si fa-l sa se simta puternic de fiecare data cand va consuma ceva din aceasta cana cu toarta haioasa.

 

 

cana box

cana box

5. Ceas inversIn cazul in care cauti cadouri haioase pentru barbati iesite din tipar, uite ceva la care iti garantam ca nu s-a gandit nimeni. Intoarce-i lumea pe dos si achizitioneaza acest cadou pentru el de care toata lumea se va amuza. Va fii o mare provocare ca acest ceas sa fie interpretat cu usurinta.

 

 

ceas invers

ceas invers de perete

6. Boxa bluetooth cu apa - Majoritatea barbatilor sunt atrasi de gadgeturi si produse electronice. Boxa bluetooth cu apa este un adevarat spectacol, care cu siguranta va fii pe gustul lui. Este captivanta si amuzanta, iar piesele lui preferate vor suna bine in aceasta boxa.

boxa bluetooth cu apa

boxa cu apa

7. Pahar cu susu' in jos - Un alt produs care se incadreaza perfect in categoria de cadouri haioase pentru barbati, este paharul de bere cu susu' in jos. Este practic un pahar intors foarte amuzant, care va starni multe rasete.

pahar bere cu susu in jos

pahar bere intors

8. Sort pentru ras barba - Amuzant, dar in acelasi timp si util, sortul pentru ras barba il va ajuta sa mentina curat locul in care alege sa se barbiereasca. Este un cadou pentru el, dar si pentru persoana care trebuie sa stranga dupa el.

sort pentru ras barba

sort barba

9. Cana in forma de anvelope autoNu te-a convins nimic pana aici? Inseamna ca la acest cadou pentru el nu o sa rezisti. Cana in forma de anvelope auto este obiectul care cu siguranta o sa-i placa. Are un design special si reprezinta pasiunea numarul unu a barbatilor, masinile. O poate folosi oriunde, in orice context si este un cadou haios, igenios si util.

 

 

cana anvelope auto

cana roti

10. Masca de cal - Inchidem topul de cadouri haioase pentru barbati, cu ceva de-a dreptul amuzant. Masca de cal o poate folosi la petreceri, in galerie la meciurile de fotbal ale echipei preferate, sau pentru a face diferite farse. Cu siguranta va fi un cadou traznit si memorabil.

masca de cal

masca de cal amuzanta

 

cadouri amuzante pentur barbati


Postari mai vechi Postari mai noi