Top 10 cadouri pentru barbati pentru ziua de nastere

Urmeaza sa iei parte la o zi de nastere a unui barbat, dar nu ai nici cea mai mica idee ce cadou sa ii cumperi? Ti-am pregatit un top 10 cadouri pentru barbati pentru ziua de nastere, care sa te ajute in alegerea unui obiect ingenios din colectia noastra cu produse. Te avertizam ca nu o sa-ti fie usor sa alegi, deoarece selectia noastra de cadouri pentru barbati pentru ziua de nastere, este irezistibila si fiecare obiect in parte te va cuceri. 

1. Termos obuz - deschidem topul cu un termos impozant, masculin si luxuriant, care este foarte potrivit daca esti in cautarea unui cadou pentru el. Este un termos mai atipic, dar care cu siguranta il va surprinde intr-un mod placut.

termos obuz - cadouri barbati

termos in forma de glont - cadouri pentru zi de nastere barbati

2. Capac sticla de vin cu cifru - ajuta-l sa pastreaze bautura preferata in siguranta fata de cei care i-au pus gand "rau". Acest capac este potrivit pentru orice butelie de vin si totodata poate fi folosit pentru a face o farsa unor prieteni. Este o idee mai amuzanta de cadouri pentru barbati cu ocazia zilei de nastere.

capac sticla de vin cu cifru

Capac vincu cifru - cadouri barbati

3. Joc ruleta ruseasca cu 16 shoturi - unul dintre cele mai indragite jocuri cu prietenii e disponibil pe site-ul nostru. Jocul de ruleta cu shoturi face furori in serile cu prietenii. Numarul pe care cade bila indica numarul shotului pe care persoana respectiva trebuie sa il bea. Daca ii place alcoolul si distractia, inseamna ca aceasta este optiunea perfecta de cadou pentru el.

ruleta cu shoturi

ruleta cu shoturi - cadouri barbati

 

4. Boxa bluetooth cu apa - cauti ceva spectaculos? Esti in cautare de cadouri pentru barbati pentru ziua de nastere, dar nu ai gasit inca nimic? Noi iti propunem aceasta boxa cu bluetooth care are si un joc de lumini cu apa, ce sigur il va da pe spate.

boxa cu bluetooth si apa - cadouri barbati

boxa portabila cu bluetooth si apa - cadouri sot

5. Umbrela katana - o idee de cadou util pentru barbati cu ocazia zilei de nastere, o reprezinta si aceasta umbrela care e inspirata din cultura japoneza. Barbatii pasionati de sabiile tip Katana din Japonia apreciaza aceasta umbrela a carui maner imita perfect o sabie.

umbrela katana

umbrela japoneza katana - cadouri barbati

6. Cana "era mai buna o bere" - oare de cate ori si-ar dori barbatii sa inlocuiasca o cafea cu o bere, mai ales atunci cand se afla la job si aceasta dorinta nu poate sa fie indeplinita? Daca tot se intampla des acest lucru, poti face haz de necaz cu un cadou pentru barbati amuzant, care sa-l ajute macar sa se exprime prin acesta cana cu mesaj haios.

cana cu mesaj amuzant - cadouri barabti

cana era mai buna o bere - cadouri burlaci

7. Jurnal cu forma de cutit - daca doresti un cadou de barbati pentru ziua de nastere mai elegant si deosebit, dar totodata masculin si util, inseamna ca acest jurnal este o optiune foarte buna pentru ceea ce cauti. Este o alternativa la jurnalul clasic, banal, datorita faptului ca are o coperta absolut fabuloasa.

jurnal cutit - cadouri pentru barbati

jurnal cu coperta cutit - cadouri barbati

8. Sticla craniu - ii plac bauturile spirtoase? e clar atunci ca nu mai trebuie sa cauti idei de cadouri pentru barbati cu ocazia zilei de nastere. Solutia ta rapida si memorabila de cadou pentru el, este aceasta sticla in forma de craniu, in care el isi poate tine bauturile alcoolice intr-un recipient care este cu adevarat memorabil.

sticka bautura craniu - cadouri barbati

carafa craniu - cadouri pentru barbati

9. Cana cu plosca - uite aici o alta alternativa de cadou pentru barbati pentru ziua de nastere, care sa fie si amuzant. Dintr-o cana simpla si clasica, aceasta devine indrazneata si haioasa, datorita suportului cu plosca ce se afla pe ea. E o idee amuzanta de cadou pentru el si iti garantam ca va genera multe rasete in biroul sarbatoritului. 

cana cu plosca - cadouri pentru barbati

cana cu plosca pentru alcool - cadouri burlaci

10. Centura military pentru beri - inchidem acest top cu una dintre cele mai tari idei de cadouri pentru barbati pentru ziua de nastere, care se potriveste manusa oricarui iubitor de bere. Aceasta centura in care se pot pune 6 doze de bere, este un cadou cu adevarat traznit si amuzant. 

curea pentru beri - cadouri barbati

centura pentru doze de bere - cadouri pentru barbati

Suntem siguri ca topul nostru cu idei de cadouri pentru barbati cu ocazia zilei de nastere a fost util, si ca ai gasit cel putin cateva produse pe care sa le poti face cadou.


Postari mai vechi Postari mai noi