Top 10 cadouri pentru fete

Esti in cautarea unui cadou pentru fete dar nu ai nici o idee? Ti-am pregatit un top 10 cadouri pentru fete de unde poti alege cele mai frumoase si insiprationale daruri pentru persoanele importante din viata ta. Nu ezita sa citesti pana la locul 10, deoarece fiecare obiect din selectia noastra, este special si atractiv. O sa gasesti atat idei de produse decorative si interesante, cat si cadouri utile pentru femei. Este mult mai usor sa achizitionezi cadouri online, iar la noi gasesti din plin lucruri de care nici nu stiai ca exista.

1. Lampa Saturn 3D Aceasta superba lampa decorativa este imprimata cu tehnologie 3D pentru a reproduce, cat mai exact, detaliile planetei Saturn. Este un cadou perfect pentru copii dar si pentru adultii pasionati de spatiul cosmic.

lampa saturn 3d cu 16 culori
lampa saturn 3d
2. Oglinda Hollywood profesionala pentru machiaj Acum poti sa te machiezi in dressing, dormitor, sau oriunde doresti, pentru ca Oglinda Hollywood are marimea perfecta pentru a putea fi trasportata in orice incapere si iti ofera exact lumina de care ai nevoie.
oglinda hollywood
oglinda hollywood profesionala
3. Aparat de curatat pensulele - Este o metoda eficienta si profesionala pentru a-ti curata pensulele, fiind un aparat electric inovator care le cureta in profunzime. Este usor de folosit si se potriveste cu o varietate mare de pensule. 
aparat electric de curatat pensulele - accesorii necesare makeup artisti
aparat de curatat pensule
4. Lampa Luna 3D - Aceasta lampa deosebita este imprimata cu tehnologie 3D pentru a reproduce, cat mai exact, detaliile suprafetei Lunii. Este perfecta pentru copii dar si pentru adultii pasionati de spatiul cosmic.

 lampa luna 3d - lampi decorative

lampa luna 3d
5. Lampa Univers 3D - Lampile Univers 3D sunt realizate cu meticulozitate folosind doar imagini din satelit NASA de cea mai inalta calitate. Produc o lumina ambientala linistitoare, te ajuta sa scapi de tensiuni si sa te relaxezi dupa o zi stresanta.
lampa univers 3d, cadou pentru copii
lampa univers
6. Ondulator de par Waves - Buclele de tip valuri reprezinta cea mai actuala metoda de a-ti aranja parul, iar acum, datorita noului Ondulator de Par Waves, te poti bucura de look-uri vintage si retro adaptate modei actuale.
coafura waves
ondulator de par
7. Lampa trandafir Etern - Aceasta lampa minunata contine un trandafir natural criogenat in culorile curcubeului, tratat sa reziste de-a lungul anilor, precum si un superb joc de lumini in diferite culori.

 Lampa Trandafir Etern

lampa trandafir etern
8. Umidificator lampa Luna - Este perfect pentru o sesiune relaxanta de aromaterapie, datorita aburului parfumat si a luminii ambientale create. Forma speciala si lumina emanata transforma acest umidificator intr-un obiect decorativ unic, acesta putand fi folosit chiar si ca lampa de veghe.
Umidificator Lampa Luna

umidificator lampa luna

9. Lampa Circulara Ring Light Profesional 240 LED - Este una dintre cele mai revolutionare si performante modalitati de iluminare din industria frumusetii, vloggingului si ale studiourilor foto/video. Are luminozitate reglabila de la scazuta la super stralucitoare si trei nuante de lumina: rece, calda si naturala.

lampa circulara pentru studio

lampa circulara ring light
10. Benzi elastice pentru fitness - Aceasta banda de rezistenta cu pedale poate fi folosita in intimitatea casei, biroului, camerei de hotel sau in aer liber. Il puteti folosi pentru a va tonifia si sculpta corpul oriunde si oricand. Perfecta pentru intinderea muschilor, fitness, antrenament si forta.
benzi elastice pentru home fitness
benzi elastice pentru fitness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Lampa Saturn 3D

 Lampa Saturn 3D
 Lampa Saturn 3D

 

 

2. Aparat de curatat pensulele

Aparat de curatat pensulele

 

Aparat de curatat pensulele

 

 

3. Condei Retro

Condei Retro
Condei Retro

 

 

4. Lampa Inimioara

Lampa Inimioara
Lampa Inimioara

 

 

5. Ondulator de Par Waves

Ondulator de Par Waves

 

Ondulator de Par Waves

 

 

 

6. Lampa Trandafir Etern

 

Lampa Trandafir Etern

 

 

Lampa Trandafir Etern

 

 

 

7. Lumini Hollywood pentru Oglinda DIY

 

Lumini Hollywood pentru Oglinda DIY

 

Lumini Hollywood pentru Oglinda DIY

 

 

 

8. Set 24 Tacamuri Affluence

Set 24 Tacamuri Affluence
Set 24 Tacamuri Affluence

 

 

9. Lampa Infinit Supreme

Lampa Infinit Supreme

 

Lampa Infinit Supreme

 

 

 

10. Lampa Luna 3D

 

Lampa Luna 3D

 

 

Lampa Luna 3D

 

 

 

Daca e greu sa iei o decizie si inca nu stii care dintre ideile de cadouri pentru fete prezentate mai sus sunt cele mai frumoase, te intelegem, pentru ca intr-adevar oricare dintre obiectele propuse pot reprezenta cadoul perfect pentru ea.


Postari mai vechi Postari mai noi