Top 5 cadouri pentru copii

Esti in cautarea unui cadou pentru copii, dar nu stii ce e la moda, ce isi doresc cel mai mult copiii in aceasta perioada? Ti-am pregatit un top 5 cadouri pentru copii de unde poti alege ceea ce e potrivit pentru dorintele lor. O sa gasesti obiecte mai ingenioase, iesite din sfera banalului, care se potrivesc perfect in colectia oricarui copil. Indiferent ce vei alege din acest top, iti garantam ca va aduce multe zambete pe chipul copilasilor carora doresti sa le achizitionezi niste cadouri speciale.

1. Mouse supercar - Probabil una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru baieti sunt reprezentate de cele cu tematica auto. Daca iti doresti sa cumperi cadouri pentru copii care sa se incadreze in aceasta sfera, dar nu vrei clasica masinuta de jucarie, inseamna ca acest mouse supercar se incadreaza perfect in lista ta de preferinte. Alege sa-i daruiesti un cadou mai deosebit, ca acest mouse in forma de masinuta, dar care este si util. 

mouse supercar - cadouri copii

mouse masina - cadouri pentru copii

2. Cana de cafea customizabila - Nu exista copil care sa nu fie atras de piesele lego si tot ce tine de acestea. Multe generatii au trecut prin etapa de colectionare a pieselor lego. Daca vrei sa mergi la sigur cu una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru copii care au ca pasiune lego, achizioneaza-i aceasta cana care vine la pachet cu piese din care poate obtine diferite forme. Cana lego customizabila se va remarca cel mai mult in colectia lui si cu siguranta e un cadou pentru copii absolut memorabil. 

cana lego

cana cu piese lego

3. Fluturi 3D cu magnet - set de 12 - Uite aici o idee de cadou pentru copii care depaseste clasica papusica sau banalul set de vasute. Adu-i zambetul pe buze cu acest set de fluturi 3D, pe care ii poate aranja cum doreste pe frigider sau o alta suprafata magnetica. E una dintre acele idei ingenioase de cadouri pentru copii, in special pentru fetite, care au un impact foarte pozitiv asupra lor datorita aspectului realist al fluturilor.

fluturi cu magnet - cadouri copii

set de fluturi cu magnet - cadouri camera copil

4. Lampa usb cu led - Lampa cu led este potrivita atat pentru laptop cat si pentru citit. Conectata la orice incarcator de telefon, laptop sau la o baterie externa, ofera o lumina placuta, suficienta pentru diferite activitati desfasurate seara in fata laptopului. Ajuta foarte mult si la procesul de citire, deci e perfecta daca doresti sa achizitionezi cadouri pentru copiii care sa fi atat atractive, cat si utile. Cu aceasta lampa o sa-l faci sa se indragosteasca de citit.lampa usb cu led

lampa usb astronaut - cadouri copii

5. Extensie par fluturasi luminoasa - fetita ta merita aceste extensii de par cu fluturasi care printr-o simpla apasare de buton, tot parul va deveni luminos datorita tehnologiei led. Extensiile se prind de par cu ajutorul unor clipsuri si iti garantam ca e una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru copii, care vor aduce multe zambete.

extensii par fluturas

extensie pentru par - cadouri copii

Speram ca topul nostru cu idei de cadouri pentru copii ti-a fost de folos si te-a ajutat sa alegi cele mai frumoase cadouri pentru fete si cadouri pentru baieti. 


Postari mai vechi Postari mai noi