Cadouri pentru zodia LEU

Iti propun o lista de cadouri pentru cei nascuti in zodia Leu - gaseste rapid si usor un cadou potrivit pentru cei nascuti intre 23 Iulie si 23 August. Femeile si barbatii nascuti in zodia Leu sunt caracterizati de siguranta de sine, abilitatile de conducator dar si de creativitate si atractie spre spectaculos. Nativii acestei zodii au numerele norocoase 5, 14, 23, 32, 50 iar culorile pe care le prefera sunt portocaliu, rosu sau auriu.

Pentru a te ajuta sa gasesti cele mai bune cadouri pentru zodia Leu am impartit lista in idei de cadouri pentru femei Leu si pentru barbati Leu.

Cadouri pentru femei nascute in zodia Leu

Baterie externa cu oglinda - o leoaica e intotdeauna pregatita! Cumpara-i aceasta superba baterie externa, ideala pentru incarcat telefonul, dotata si cu o oglinda de machiaj. Are un aspect spectaculos, incape in orice geanta si combinatia de baterie + oglinda o fac super utila!

 

 

Carte seif mare - acest seif neobisnuit, "deghizat" intr-un banal dictionar, se potriveste perfect in lista noastra de cadouri pentru zodia Leu. Nativele acestei zodii apreciaza siguranta insa au si un simt estetic dezvolat, iar aceasta caseta de valori secreta imbina ambele atribute. 

 

Ceas arbore foto - una din caracteristicile principale a femeii Leu este faptul ca isi pune familia mai presus decat orice. Iti propun, ca idee de cadou, acest ceas cu rame foto, perfect pentru a afisa cele mai memorabile poze de familie.

 

Sort de bucatarie diavolita - incearca unul dintre cele mai obraznice dar si interesante cadouri pentru femei nascute in zodia Leu! Culorile preferate ale zodiei (portocaiul, rosu) sunt prezente pe acest sort de bucatarie amuzant care poate sa devina cadou perfect pentru o leoaica adevarata care are si simtul umorului.

 

Cos pentru pincic - ia in considerare si acest cos de picnic, cu aerul sau vintage si setul de vesela si tacamuri pentru doua persoane. E un cadou luxos si romantic in acelasi timp - daca vrei sa ii iei ceva cu adevarat memorabil, aceasta e alegerea ideala.

 

Glob LED cu marker - am inclus acest produs in lista de cadouri pentru zodia Leu deoarece se potriveste perfect cu una din caracteristicile definitorii ale zodiei: creativitatea. Acest panou luminos e un suberb obiect de decor si pe el se pot scrie (si sterge) mesaje originale sau se pot face desene creative.

 

Cleme foto iluminate - aceasta superba instalatie luminoasa e perfecta pentru a afisa poze pretioase. Ai peste 3 metri in care sa afisezi cele mai tari poze iar instalatia functioneaza cu baterii, deci o poti agata oriunde, fara cabluri inestetice sau priza. 

 

Lumini Hollywood - inca o idee interesanta de cadou pentru o femeie nascuta in zodia Leu - aceste becuri auto-adezive se pot pozitiona pe absolut orice oglinda de machiaj si o vor transforma intr-o adevarata oglinda profesionala de Hollywood. Cele 10 becuri emit o lumina uniforma, perfecta pentru machiaj.

 

Notebook ciocolata - acesta este cel mai delicios carnetel pe care l-ai vazut vre-odata! Aspectul de tableta de ciocolata muscata nu are cum sa treaca neobservat - daca vrei sa intorci priviri acesta este produsul perfect!

 

Pahar sexy cu picior - o propunere indrazneata de cadou. Silueta eleganta in care e sculptat paharul ii da o nota de eleganta si senzualitate si e perfect de daruit leoaicei tale!

 

 

Prosop de plaja capsuna - o idee originala pentru plaja, acest prosop superb e ca un magnet pentru priviri si e perfect pentru poze artistice pentru Facebook si Instagram.

 

Stick pretios - incheiem lista de cadouri pentru femei nascute in zodia Leu cu acest stick USB cu adevarat pretios! Cu spatiu de stocare de 8GB si un invelis extravagant si stralucitor, acest stick e atat util cat si spectaculos!

 

Cadouri pentru barbati nascuti in zodia Leu

Cana big boss - el e puternic si dominant, iar aceasta cana i se potriveste la fix barbatului nativ zodiei Leu. Ceramica de calitate superioara, manerul in forma unui brat cu muschi si textul "Big BOSS" transforma aceasta cana in cadoul ideal.

 

Sosetele milionarului - in general, barbatii nascuti sub semnul astrologic al Leului sunt ambitiosi si isi doresc sa aiba succes financiar cat mai mare. Poate ca nu e milionar, dar ii poti cumpara aceste sosete care il vor face sa se simta ca unul!

 

Cana box - nu puteam aduna aceste cadouri pentru zodia Leu fara sa includem si produse care exprima putere si dominare. Aceasta cana de cafea are manerul in forma unui box de metal, ceea ce ii confera un aer de gangster oricarui barbat care o foloseste. 

 

Ceas cu tinta si pistol - continuam colectia de idei de cadouri pentru barbati nascuti in zodia Leu cu o alta "arma" - acest ceas desteptator e cu adevarat ingenios: la ora stabilita porneste alarma, iar el va trebui sa nimereasca tinta, cu laserul pistolului, pentru a opri alarma respectiva. E un cadou pentru barbati amuzant si memorabil - incearca-l!

 

Centura military pt beri - Leul e maret si puternic, dar are si el nevoie de momentele lui de relaxare. Cu aceasta centura cu 6 buzunare pentru dozele de bere il vei ajuta sa se simta bine, facandu-l, in acelasi timp, sa se simta ca un mic Rambo al gratarelor!

 

Decantor din sticla - un produs elegant si exclusivist, o excelenta idee de cadou pentru cei nascuti in August sau pe final de Iulie. Are un aspect istoric si luxos si e perfecta pentru pastrarea bauturii preferate.

 

Halba de bere cu muschi - daca e campion la halbere, acesta e cadoul pentru el! Cumpara-i Leului aceasta halba de bere cu manerul sculptat sub forma unui brat de culturist si entuziasmul lui e garantat.

 

Joc de baut darts - am adaugat cu incredere acest joc de baut cu darts magnetice in colectia noastra de cadouri pentru barbati nascuti in zodia Leu deoarece combina doua din pasiunile lor: bautura si sportul! E un joc de baut distractiv si foarte interactiv, perfect pentru spart gheata la orice petrecere.

 

 

Sort de bucatarie amuzant "Carnaciorul Fierbinte" - asa cum leul african asigura hrana pentru haita sa, barbatul Leu se mandreste cu talentele sale la gratar. Fa-i cadou acest sort super amuzant si bucura-te de mirarea si distractia pe care o vei genera.

 

Ochelari pentru concert cu LED - daca nativul zodiei Leu la care ii cauti cadou savureaza o petrecere buna din cand in cand, atunci s-ar putea sa il surprinzi foarte placut cu aceasta pereche de ochelari cu LED. Sunt perfecti pentru concerte si festivaluri si ii poti lua in diferite culori.

 

Pahar cu glont - ai ajuns la unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru cei nascuti in zodia Leu - paharul anti-glont e ceva cu adevarat spectaculos! Acest pahar special genereaza rasete si conversatii indiferent de situatie si nu ai cum sa dai gres daca il cumperi ca si cadou.

 

Robot de lupta - spiritul de luptator este mai prezent la barbatii nascuti in zodia Leu decat la nativii oricarei alte zodii. Ii poti oferi acest robot luptator pe care il poate controla cu maneta wireless. Daca ai 2 (sau mai multi) roboti poti organiza adevarate campionate si turnee de lupte cu prietenii sau colegii de birou.

 

Stick minge de fotbal - acest stick USB are o forma deosebita, iar daca Leul in cauza este microbist, e o idee foarte tare de cadou! Se conecteaza la USB, are 4GB spatiu de stocare si se poate folosi ca breloc la chei - e mic, util si creativ!

 

 

Tricou spirala - nativul leu savureaza sa fie in centrul atentiei, iar acest tricou amuzant cu efect de spirala 3D nu are cum sa ramana neobservat cand il poarta in public. 

Selectia noastra de cadouri pentru zodia Leu se termina aici, insa acestea sunt doar cateva dintre sutele de produse ingenioase pe care le oferim pe Incredible.ro - intra si vezi mai multe! 


Postari mai vechi Postari mai noi