Top 5 cadouri originale pentru iubit

Te-ai saturat de aceleasi cadouri an de an? Cauti cadouri originale pentru iubit? Ti-am pregatit un top 5 de cadouri originale pentru iubit cu care garantm ca nu vei gresi si acesta v-a aprecia pe masura surpriza pe care i-ai pregatit-o.

1. Cesti de cafea CTR ALT DEL - setul de 3 cesti pentru cafea reprezinta o idee foarte buna de cadou original pentru iubit, deoarece setul este nou aparut pe piata si v-a fi apreciat. Cele 3 cesti au forma literelor de pe tastatura, din care poate sa bea ceai, cafea sau poate sa-si puna rontaieli in ele cand se uita la un film. Cu siguranta o sa arate foarte bine pe biroul lui si este cadoul perfect pentru el.

cesti CTRL ALT DEL

cesti CTRL ALT DEL

2. Breloc cutie de viteze  - brelocul in forma de cutie de viteze manuala este potrivit oricarui pasionat de automobile. Acesta este una dintre cele mai tari idei de cadouri originale pentru iubit, care il va ajuta sa scape de stres. Brelocul este special conceput pentru a ajuta oamenii sa se elibereze de starile de agitatie si cu siguranta nu va pleca de acasa fara el. 

breloc cutie viteze

breloc cutie viteze

3. Ochelari party LED - iubitul tau iubeste petrecerile? Accesorizeaza-i tinuta cu cei mai noi ochelari cu led pentru petreceri. Garantam succesul! Acesta v-a atrage toate privirile si va starni admiratia celor din jur. Cu siguranta ii va purta la toate festivalurile la care va participa si isi va aminti mereu de ideea ta cu acest cadoul original pentru el.

ochelari party led

ochelari party led

4. Termos obuz - iubitului tau ii plac drumetiile? Daca da, acesta idee de cadou pentru el va fi deosebita si ii v-a placea foarte mult. Termosul obuz este extrem de practic in calatorii si totodata are o forma de obuz, ceea ce ii confera un aspect unic. Acest produs este unul dintre acele cadouri originale pentru iubit care sunt cu adevarat memorabil.

termos obuz

termos obuz

5. Sort pentru ras barba - cadoul original pentru un barbat care isi aranjeaza mereu barba. Sortul pentru ras barba protejeaza obiectele din baie de parul nedorit care se pierde, astfel putand fi strans cu usurinta de pe suprafata acestuia. Este un cadou pentru barbati util, de care se va bucura si sotia pentru ca nu mai are mereu de strans in urma acestuia.

sort pentru ras barba

sort pentru ras barba

Toate aceste produse sunt printre cele mai apreciate noutati aparute pe piata din America si cu siguranta te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri de cadouri originale pentru iubit.


Postari mai vechi Postari mai noi