Top 5 cadouri de lux pentru barbati

Cauti cadoul perfect pentru un barbat? Nu te multumesti cu un simplu cadou? Noi avem solutia, iti prezentam un top care contine 5 cadouri de lux pentru barbati. Cadourile sunt potrivite oricarei ocazii, indiferent de varsta. Probabil vrei sa-i cumperi ceva mai deosebit, la un buget bun, dar si la un nivel calitativ mai inalt. Speram ca selectia noastra sa te ajute in algerea unui cadou de lux pentru barbati, care sa fie pe placul acestuia.

1. Umbrela Katana -  Deschidem topul cu aceasta umbrela care e potrivita oricariu barbat datorita elegantei si constructiei foarte solide. Materialele folosite la realizarea acestei umbrele sunt de calitate superioara, aceasta avand o rezistenta sporita. Acesta este cadoul de lux perfect pentru un barbat pasionat de cultura japoneza. In plus, este utila si se va deosebi de toate umbrele celor din jur.

umbrela katana, cadou lux barbati

umbrela katana

2. Suport sticla de vin - reprezinta cadoul perfect pentru un barbat deoarece este potrivit atat pentru casa, cat si pentru un birou cu bun gust. Suportul pentru sticla de vin din sfoara este unul elegant si totodata rezistent, iar prin constructia sa, acesta atrage privirile celor din incapere. Este una dintre cele mai potrivite idei de cadouri de lux pentru barbati, mai ales daca celui caruia i-l duiesti este pasionat de vinuri. Acest suport cu siguranta va face diferenta printre obiectele de decor din bucatarie sau living.

suport sitcla vin, cadouri de lux barbati

suport sticla vin

3. Seif ascuns in dictionar - reprezinta un cadou modern deoarece intr-un dictionar englez este ascuns un seif metalic. Acest cadou de lux pentru barbati reprezinta modul perfect de a ascunde micile comori de privirile curiosilor intr-o casa sau un birou. Se potriveste perfect intr-o biblioteca sau chiar pus pe o noptiera si este modalitatea perfecta prin care se pot pastra obiectele de valoare, fara ca nimeni sa banuiasca ce este acolo.

seif ascuns in carte, cadouri de lux barbati

seif ascuns in carte

4. Husa pachet tigari - acest cadou este perfect oricariu barbat care tine la imagina sa, deoarece, in cateva secunde un pachet de tigari care contine imagini tulburatoare se poate introduce in aceasta husa si astfel este schimbat total aspectul vizual. Aceste huse reprezinta cele mai insiprate idei de cadouri de lux pentru barbati, daca acestia sunt fumatori.

husa pachet tigari, cadouri de lux barbati

husa pachet tigari

5. Carafa decorativa glob - acest cadou este ideea perfecta pentru un cadou de lux destinat barbatilor. Carafa decorativa in forma de glob este de cea mai inalta calitate si este destinata bauturii preferate. Aceasta se potriveste oricariui tip de spatiu, fie el birou sau locuinta. Este una din cele mai perfecte alegeri pe care le poti face daca esti in pana de idei de cadouri de lux pentru barbati.

carafa decorativa glob, cadouri de lux barbati

carafa decorativa

Poate nu ai un buget foarte mare, dar totusi iti doresti ceva de calitate si cauti cadouri de lux pentru barbati mai unice. Credem ca acest top ti-a satisfacut dorintele si ai gasit ceea ce cautai.


Postari mai vechi Postari mai noi