Top 5 cadouri de dama

Vrei sa cumperi un cadou special pentru o femeie din viata ta? Daca da, ti-am pregatit un top 5 cadouri de dama care te vor lasa masca. Probabil esti in cautare de cadouri deosebite, care sa inlocuiasca deja clasicul buchet de flori si cutia de ciocolata. Noi venim in intampinarea ta cu o selectie de obiecte de care probabil nici nu stiai ca exista. Cu siguranta o sa gasesti multe cadouri de dama in acest top care se potrivesc persoanei speciale din viata ta, careia doresti sa-i daruiesti ceva memorabil.

1. Suport floral cu ceas - florile sunt pasiunea multor femei. Acest suport cu ceas este cadoul ideal pentru femei, indiferent de varsta, deoarece este atat estetic, cat si util, datorita ceasului si a locului unde se poate pune un ghiveci cu flori. Suportul are un design feminin, modern si cu siguranta arata bine in orice incapere. Daca este atrasa de astfel de obiecte decorative, nu mai sta pe ganduri si opteaza pentru una dintre cele mai inspirate idei de cadouri de dama.

suport floral

ghivece carte

2. Perna steluta luminoasa - perna in forma de steluta este cadoul perfect pentru orice femeie. Pe langa ultilitatea unei perne, aceasta este speciala datorita faptului ca in interior are lumina led cu baterii care o face sa straluceasca in intuneric, atragand toate privirile. Pernele luminoase sunt printre cele mai astractive cadouri de dame datorita aspectului feminin si sunt perfecte pentru un decor de vis. Toate femeile sunt atrase de plusuri, animalute, stelute si unicorni, asa ca indeplineste-i dorinta celei careia ii cauti un cadou si cumpara-i un astfel de obiect pe care il va indragi de la prima vedere.

perna steluta cu led

perna cu led

3. Lumini Hollywood oglinda machiaj - orice femeie is doreste lumini profesionale pentru masa de machiaj. E plin instagramul cu fete din strainatate care detin un astfel de kit profesional pentru make-up. Acum venim in ajutorul tau si poti sa cumperi si tu unul dintre cele mai tari cadouri de dame, mai exact aceste lumini cu led. Setul contine 10 lumini care se lipesc pe orice oglinda de machiaj, fara a fi nevoie de modificari suplimentare. Kitul are trei tipuri de lumina: alb cald (pentru lumina ambientala si selfie-uri artistice), alb neutru (simuleaza lumina naturala pe care toate femeile o doresc la machiajul de zi cu zi) si alb rece (pentru machiaje de seara si profesionale). Cred ca ti-ai dat deja seama ca este cel mai cumparat cadou de dame.

lumini oglinda machiaj

lumini machiaj

4. Pahar cu led - paharele cu led sunt cele mai noi aparute pe piata si fac furori in radul gospodinelor si a femeilor care apreciaza obiectele de vesela moderne. Paharele sunt extrem de interesante, ledul din interiorul paharului se aprinde cand un lichid este turnat. In cazul in care cauti cadouri de dame utile, dar iesite din sfera normalului, inseamna ca aceste pahare cu led vor reprezenta optiunea ta. Le poti cumpara la bucata, deci poti sa faci un set de pahare cadou cat de mare doresti tu. Sunt senzationale, cu siguranta toata lumea le va indragi.

pahar cu led

pahar led

5. Sort de bucatarie Sexy Girl - cauti cadouri de dame care sunt pasionate de bucatarie? Vrei sa fie si ceva amuzant in acelasi timp? Surprinde-o cu un sort traznit care face furori ori de cate ori e purtat. Pe langa protectie impotriva murdariei, sortul atrage priviri si provoaca hohote de ras. Toate femeile trebuie sa aiba un sort...de ce sa nu-i cumperi tu unul pe care il va tine minte toata lumea? Este un cadou de dame util, dar si foarte distractiv. 

sort de bucatarie amuzant

sort bucatarie amuzant

Ti-am pus de toate in acest top cu idei de cadouri de dame, dar daca inca nu te-ai hotarat, poti arunca o privire si la urmatoarele sugestii:

Notebook ciocolata - acest carnetel in forma unei tablete de ciocolata este o idee de cadou pentru dame care clar va avea succes. Tuturor femeilor le place ciocolata si au nevoie de un carnetel in geanta pe care sa-si noteze diferite activitati. Unde mai pui ca acest notebook nu doar ca arata exact ca o ciocolata, ci si miroase la fel. Este un produs nou pe piata, asa ca nu te mai gandi si cumpara-i un astfel de cadou special pentru dame.

 notebook ciocolata

sort bucatarie amuzant

Stick pretios - o alta idee interesanta si moderna de cadouri de dame, o reprezinta acest stick de 8 GB cu un design de bijuterie. Este extrem de calitativ si estetic. Cu totii avem nevoie de un stick in casa, insa acesta nu este unul banal, datorita aspectului sau unic. Este un cadou special pentru femei si iti garatam ca va ramane placut surprinsa daca o sa-l primeasca.

 


Postari mai vechi Postari mai noi