Idei de cadouri trasnite

Esti in cautarea unui cadou trasnit pentru prieteni care sa starneasca hohote de ras dar esti in pana de idei? Ti-am pregatit o lista cu idei de cadouri trasnite pentru a alege darul perfect. Acestea sunt produsele originale, haioase si nebunesti pe care ti le propun:

1. Bratara cu plosca ascunsa - acest cadou inedit pentru femei este alegerea perfecta deoarece, pe langa aspectul clasic, aceasta bratara ofera si o plosca ascunsa pentru a putea lua cu tine la orice petrecere bautura preferata. Ideea de a ascunde o bautura intr-o bratara este extrem de practica si apreciata in randul tinerilor. Irizatiile multicolore o fac extrem de spectaculoasa iar capacitatea de 100ml inseamna ca poti oricand sa ai la tine micul tau "ingredient secret".

bratara plosca

bratara cu plosca

2. Ceas desteptator cu tinta si pistol - acest ceas este cadoul perfect pentru persoanele care nu reusesc sa se trezeasca dimineata. In momentul cand alarma suna, tinta se ridica, iar pentru a opri alarma trebuie sa o nimeresti cu laserul pistolului. E un cadou surprinzator, extrem de distractiv si memorabil si isi merita locul cu prisosinta in lista noastra de idei de cadou trasnit!

ceas alarma cu tinta si pistol

ceas desteptator cu tinta si pistol

3. Joc invarte si bea  - clasicul joc cu sticla care trebuie invartita iar in dreptul caruia se opreste acela trebuie sa bea un shot s-a reinventat. Acest dispozitiv dotat cu o sageata si un suport pentru paharul de shot a inlocuit clasica sticla. O persoana trebuie sa invarta sageata iar in dreptul celui sau celei care se opreste acela trebuie sa bea paharul cu bautura. E un cadou distractiv nu doar pentru cel sau cea care il primeste, ci pentru toata gasca. E perfect pentru prietenii tai, colegii de birou sau chiar seful tau (daca are simtul umorului).

shot invarte si bea

invarte si bea

4. Joc ruleta ruseasca cu 16 shoturi - acest joc de ruleta putin diferit nu se joaca pentru premii in bani, ci pentru shoturi. Numarul unde cade bila indica numarul shotului care trebuie consumat de catre acel jucator. Prietenii tai vor aprecia acest joc care provoaca mult amuzament. Chiar daca nu e cel mai trasnit cadou, totusi vei avea parte de multa distractie cu aceasta ruleta atipica.

joc ruleta ruseasca

joc ruleta shoturi

5. Sort de bucatarie amuzant - Sarpele lui Adam - am pastrat una din cele mai tari idei de cadouri trasnite pentru finalul listei. Acest sort de bucatarie are un imprimeu care te va face sa razi in hohote de fiecare data cand il vei vedea. Fa-l cadou unui prieten bun si provoaca-l sa iti gateasca apoi ceva :) E un cadou nebunesc ideal pentru cineva care are simtul umorului si stie sa savureze o gluma buna!

sort de bucatarie funny

balon in forma de inel de logodna

Pe INCREDIBLE.RO gasesti sute de alte cadouri ingenioase - daca nu ai gasit nici un produs in selectia de mai sus te invit sa vizitezi si colectia de cadouri amuzante pentru mai multa varietate. 


Postari mai vechi Postari mai noi