Top 5 cadouri de majorat pentru fete

Trebuie sa mergi la un majorat dar nu ai idee ce cadou sa cumperi? Ti-am pregatit un top 5 cu idei de cadouri de majorat pentru fete de unde poti alege ceea ce e potrivit pentru sarbatorita. Implinirea varstei de 18 ani e foarte speciala iar ocazia merita marcata corespunzator - nu ramane la banalele cutii de bomboane de ciocolata sau sampanii si cumpara-i un cadou de 18 ani cu adevarat incredibil!

1. Lumini oglinda de machiaj - luminile pentru oglinda de machiaj sunt cautate de toate tinerele si au devenit un trend pe social media. Acest set de 10 lumini se lipeste pe orice oglinda si o transforma intr-o oglinda profesionala de machiaj. Lumina uniforma o va ajuta pe sarbatorita sa se machieze mult mai usor si mai bine, acest set de lumini fiind un cadou de majorat spectaculos si util in acelasi timp.

lumini oglinda machiaj

lumini machiaj

2. Gene luminoase LED - genele cu LED sunt perfecte pentru orice tip de petrecere. Doar lipeste-le si genele atrag toate privirile datorita tehnologiei de ultima generatie LED. Genele sunt alimentate electric insa firul care le conecteaza e extrem de subtire, iar pe intuneric acesta va fi cu adevarat invizibil, in timp ce genele vor straluci si vor atrage toate privirile. Stocurile sunt pe terminate, grabeste-te si cumpara acest cadou pentru majorat!

gene led

gene cu lumina led

3. Glob LED cu marker - acest norisor purtator de mesaje devine un superb cadou pentru ziua de nastere. Sarbatorita va putea lasa pe el mesaje creative, care ulterior se pot sterge usor cu radiera. E un cadou ingenios si modern, extrem de popular in America si pe retelele de socializare. E una dintre cele mai vandute produse din oferta noastra si isi merita prezenta in lista de cadouri de majorat pentru fete!

glob LEd - cadou de majorat

umbrela roz

4. Patura coada de sirena - patura in forma de coada de sirena este foarte apreciata in randul tinerilor. Aceasta paturica este perfecta pentru zilele friguroase de iarna si ofera o imagine foarte placuta in comparatie cu o patura obisnuita. E confectionata dintr-un material super moale si confortabil si e o propunere inedita de cadou pentru onomastica tinerei domnisoare. 

patura sirena

patura sirena

5. Bratara cu plosca ascunsa - noul model de bratara metalica ascunde in interior o plosca de dimensiuni reduse in care se poate introduce orice fel de bautura. Surprinde-ti prietenii cu aceasta bratara si la orice petrecere tu poti lua cu tine bautura preferata. Ai 100 ml de loc pentru bautura, un finish exterior cu culori vii si metalizate si un design atractiv - isi merita toti banii!

bratara cu plosca

bratara cu plosca ascunsa

Aniversarea frumoasei varstei de 18 ani e un eveniment memorabil si speram ca ai gasit, in lista de mai sus, un cadou pe masura. Daca nici una din ideile de cadouri pentru  majorat pentru fete nu a fost pe placul tau, te invitam sa alegi din sutele de cadouri pe care le oferim pe site. Distractie placuta!!


Postari mai vechi Postari mai noi