Top 5 cadouri pentru nasi

"Nasii sunt singura familie pe care ti-o alegi" spune o vorba veche, dar ce ne facem cand vine vorba de cadouri pentru nasi? Va prezentam o lista de 5 cadouri potrivite pentru nasi, fie ca e vorba de o zi de nastere sau doar o simpla vizita la nasi, cu unul din aceste cadouri nu veti da gres. Ofera-le o amintire de care sa se bucure toata viata si sa-si aminteasca mereu cu drag de voi. 

1. Jurnal elegant cu coperta de piele - acest cadou clasic este ideea perfecta pentru nasii care apreciaza stilul clasic si pentru persoanele care doresc un obiect de decor inedit din piele. Le poti scrie cateva cuvinte despre ce inseamna ei pentru tine si cu siguranta vor aprecia. Este una dintre cele mai deosebite idei de cadouri pentru nasi, care ii va surpinde intr-un mod pozitiv.

jurnal elegant cu coperta de piele

jurnal elegant cu coperta de piele

2. Pana de scris vintage - acest cadou infrumuseteaza orice spatiu, indeosebi birourile. Acest cadou se adreseaza imatimitilor de frumos, de retro care doresc sa retraiasca vremurile de odinioara. Pana este perfecta daca iti doresti sa daruiesti un cadou pentru nasi mai pretios si cu mult bun gust. 

pana de scris vintage

pana de scris vintage

3. Clepsidra ulei colorat - acest cadou este potrivit pentru o pereche de nasi care apreciaza lucrurile moderne si sunt in pas cu tehnologia. Clepsidra cu ulei colorat este o noutate pe piata si atrage toate privirile indiferent de locul ales de catre dumneavoastra pentru o amplasa. Se potriveste perfect intr-un birou, sau poate sa fie pata de culoare din orice living. Este o idee de cadou pentru nasi mai interesanta, care poate sa inlocuiasca banala cutie de ciocolata. 

clepsidra ulei colorat

clepsidra ulei colorat

4. Lampa luna led 3D - acest cadou este o reprezentare a lunii in format 3D, o lampa de veghe care va ilumina si relaxa atmosfera din orice incapere. Acest cadou evidentiaza forma lunii cat se poate de realist. Suportul din lemn este elegant si pe langa utilitate, completeaza acest cadou special recomandat. Este o amintire unica si se potriveste perfect daca esti in cautare de idei de cadouri pentru nasi.

lampa luna led 3d

lampa luna led 3d

5. Litere luminoase - exprimati-va dragostea pentru nasi prin acest cadou din litere luminoase "LOVE". Un cadou decorativ care contribuie semnificativ la crearea unei atmosfere calde si primitoare in cadrul unei familii sau in cadrul unei locuinte. Este o idee de cadou pentru nasi care se potriveste manusa, deoarece literele luminoase reprezinta exact ceea ce ei au incoronat, mai exact, iubirea voastra.

litere luminoase

litere luminoase

Oricare dintre aceste idei de cadouri pentru nasi alegi sa le pui in aplicare, iti garantam ca vor reprezenta un succes. Toate produsele enumerate mai sus sunt deosebite, iar nasii tai se vor bucura de ele.


Postari mai vechi Postari mai noi