Top 5 cadouri pentru Craciun

Se apropie Craciunul dar nu stii ce cadouri sa cumperi celor dragi? Ti-am pregatit un top 5 cadouri pentru Craciun de unde poti alege cele mai frumoase cadouri pentru tine si familia ta. Cu totii asteptam un mic cadou din partea celor apropiati in luna Decembrie cu prilejul Craciunului, trebuie sa recunoastem acest fapt.

1. Capac sticla de vin cu cifru - Craciunul...cea mai frumoasa perioada a anului, plina de cadouri si momente deosebite alaturi de cei dragi. Capacul cu cifru pentru sticla de vin este una dintre cele mai ingenioase cadouri pentru barbati. Acestia isi pot pastra in siguranta bautura favorita. Surprinde-i pe cei dragi tie cu un cadou unic si amuzant! Pasionatii de vin se vor bucura nespus.

capac vin cu cifru

capac vin cu cifru

 

2. Pahar cu led - Craciunul este momentul perfect pentru a petrece timp de calitate impreuna cu familia si prietenii, iar paharul cu LED este unul dintre cele mai frumoase cadouri de Craciun. Cu un design unic si spectaculos, este extrem de potrivit pentru a fi daruit atat femeilor, cat si barbatilor, indiferent de varsta acestora. Paharele se vor asorta perfect cu luminitele din pomul de Craciun si vor face deliciul musafirilor. Profita de pretul super avantajos!

pahar cu led

pahar cu led

 

3. Set 4 tacamuri curcubeu - De Craciun, toate drumurile duc acasa! Daca esti in cautare de cadouri de Craciun, setul de 4 tacamuri curcubeu sunt aici pentru tine, cu un design unic si extrem de frumos. Aceste tacamuri sunt potrivite atat pentru mesele speciale din viata familiei, cat si pentru uzul zilnic. Fiind realizate din material de cea mai buna calitate, acestea vor rezista in timp. Grabeste-te, stocul este limitat!

set tacamuri curcubeu

tacamuri curcubeu

 

4. Litere luminoase - Daca inca nu ai gasit cadourile de Craciun potrivite, te ajutam noi! Literele luminoase "Love" sunt cadoul ideal pentru toti iubitorii de decoratiuni pentru casa. Cu ajutorul luminilor LED, literele creeaza o atmosfera extrem de intima si placuta in orice incapere sunt amplasate. Declara-I dragostea persoanei iubite prin intermediul acestor litere luminoase. Nu mai sta pe ganduri si comanda acum!

litere luminoase

litere luminoase

 

5. Instalatie cleme foto iluminate - Fotografiile sunt cele care ne ajuta sa ne pastram amintirile vii in permanenta, asadar unul dintre cele mai frumoase cadouri de Craciun este instalatia cu cleme foto luminoase. Aceasta se poate amplasa in orice incapere a locuintei datorita aspectului aparte. Poti pastra cele mai frumoase amintiri la vedere in casa ta. Fii sigur/a ca va atrage toate privirile si admiratia celor care te viziteaza!

instalatie cleme foto iluminate

cleme foto luminoase

 

Alte cadouri pentru Craciun recomandate de echipa noastra: Cana de cafea Customizabila, Casca de Baut, Carte Seif Mare


Postari mai vechi Postari mai noi