Top 5 cadouri speciale

Esti in cautarea unui cadou dar te-ai saturat de aceleasi banale idei? Ti-am pregatit un top 5 cadouri speciale bazat pe feedback-ul clientilor nostri de unde poti alege cadoul potrivit pentru persoana draga tie. Indiferent de eveniment, cadoul trebuie ales cu mare atentie si totodata din suflet. Cu aceste idei de cadouri speciale vei lasa o impresie extrem de buna si te vei bucura de admiratia tuturor celor prezenti la eveniment.

1. Umidificator aer in forma de bec cu led – umidificatoarele de aer sunt foarte des folosite in tot mai multe case. Acest umidificator in forma de bec cu led este potrivit in special intr-o locuinta moderna datorita formei si a tehnologiei led cu care este iluminat din interior. Aerul din incapere poate fi improspatat cu acest mic si discret dispozitiv. Acest produs a fost introdus in acest top de cadouri speciale din 2 motive, forma sa interesanta si totodata utilitatea.

umidificator in forma de bec

umidificator cu led

2. Lampa usb cu led - aceasta lampa in forma de astronaut este perfecta pentru zilele cand lucrezi la laptop pana noaptea tarziu. Aceasta poate fi alimentata de la laptop/calculator, baterie externa sau incarcator de telefon. Totodata, poate fi utilizata pentru citit cu ajutorul unei baterii externe. Acest cadou special se potriveste perfect in randul tinerilor care, de cele mai multe ori, invata in timpul noptii. Spune adio veiozelor vechi si enervante, lampa alimentata de la usb reprezinta viitorul.

 

lampa usb astronaut

lampa usb

3. Ochelari de Festival cu LED - ochelarii de festival cu led sunt foarte apreciati in aceste zile. Lumina LED de trei culori diferite care se aprinde pe ritmul muzicii face furori in randul tinerilor. Plasticul din care sunt realizati este de cea mai buna calitate. Cand te-ai plictisit de lumina led o poti opri printr-o simpla apasare de buton. Trebuie neaparat sa ai o astfel de pereche de ochelari cand iesi in club sau la festivalurile de anul acesta. Toti tinerii te vor invidia pentru aparitia ta cool.

 

ochelari led

ochelari de lemn unisex

4. Ceas Decorativ Motocicleta - ceasul care imita perfect o motocicleta clasica este disponibil in doua culori, verde si rosu si este cadoul perfect pentru pasionatii de motociclete, de sporturile cu doua roti. Chiar daca se regaseste pe locul 4 in aceasta lista de cadouri speciale, acest ceas este cel mai bine vandut produs in randul motociclistilor. Biroul pe care v-a sta asezat primeste un aer retro. Grabeste-te, stocurile se epuizeaza rapid.

 

ceas decorativ motocicleta

ceas de lemn unisex

5. Joc invarte si bea - serile cu prietenii sunt de nepretuit. Jocul clasic pentru care era nevoie de o sticla care se invartea si indica persoana care trebuie sa bea un shot s-a schimbat putin dar esenta e aceeasi. Acest nou dispozitiv are in mijloc un loc pentru shot si o sageata care trebuie invartita. sageata indica persoana care trebuie sa bea shotul. Nimic mai simplu pentru o seara reusita iar distractia este garantata daca ai in jur prietenii apropiati. 

 

invarte si bea

joc de baut

Sper ca ti-a placut selectia de cadouri speciale pe care am pregatit-o. Pentru alte sute de idei de cadouri originale si traznite poti rasfoi restul colectiilor de pe Incredible.ro

cadouri speciale


Postari mai vechi Postari mai noi